Ako mu mam zacat verit

Príspevok v téme: Ako mu mam zacat verit
ziarlivka

ahojte,
mam jeden velky problem. s priatelom som uz 9 mesiacov a velmi ho milujem. ale bol mi "neverny". tvrdi mi, ze s tou babou nespal ale sms/ky ktore som mu nasla ma velmi trapia. oslovoval ju zlaticko a pozyvala ho k nej domov, vtedy sa vracial domov vzdy o pol siedmej rano.... nechceme sa rozist, ale ja mu nedokazem verit.
mam s tym uz aj dlhsi cas problem. nedokazem ludom len tak verit a ked mi niekto este da aj dovod...
som v koncoch neviem co mam robit....

bibi123

ziarlivka, budem uprimna, ale co sa da s babou robit do pol 7mej do rana? hrat karty asi nie... z mojej skusenosti, doveru uz neziska nikdy, vzdy tam bude ten cervik pochybnosti a ste spolu strasne kratucky cas-vacsinou prvy rok je tam strasna obojstranna zalubenost, kedy maju partneri oci len pre seba, takze ked uz ma teraz taketo resty, ver mi, ze to bude este ovela ovela horsie a nechci skoncit ako opustena 40tnicka s detmi na krku, ktora si potom uz bude tazko hladat noveho partnera....maj rada samu seba, aj ked sa lahko povie rozid sa, tazko sa to vykona, najdi v sebe tu silu a lasku k sebe samej a sprav to, je proste typ koketneho chlapa u ktoreho je naozaj zvysene riziko, ze bude mat stale pri Tebe bokovky, take typy sa nikdy nezmenia...

jajkaNR

Milá žiarlivka. Viem ako sa momentálne cítiš. Zaujímajú ma dve veci: Porozprávali ste sa už o tom dôkladne? Myslím tým to, či si mu dala najavo svoje pocity, to ako ti to je ľúto a že si stratila k nemu dôveru, ale miluješ ho. A či si mu povedala, že stačí už len jeden prešľap a opustíš ho, lebo nechceš strácať čas s niekym, kto si ťa neváži? a ta druhá vec je: Ako sa k tomu postavil on? Zosmiešňoval tvoje obavy alebo naopak všetko priznal a dokonca aj povedal, že ho to mrzí a prosil ťa o prepáčenie s prísľubom, že sa to už nikdy nestane, lebo ťa miluje rovnako ako ty jeho? Ak je to tak, že sa ti ospravedlnil a bola to naozaj len jednorazová záležitosť, potom by si mu mala dať ešte šancu a zistiť sai skôr prečo to spravil, prípadne chcel spraviť, lebo na 100% vlatne nevieš čo sa stalo..možno si takýmto spôsobom len liečil nejaké svoje mindráky, alebo problémy, s ktorými si mu nevedela pomôcť ty, ani kamaráti ale práve to druhé dievča. Myslím, že si zaslúžiš lásku a a naopak aj on druhú šancu, za to nič nedáš, ak sa milujete. Veriť bude ťažké, ale časom hlavne podľa jeho správania zistíš, či to malo zmysel. ak by si sa však trápila rovnako vo vzťahu s ním i pri myšlienke na rozchod, potom by bolo najlepším riešením pre teba i pre dušu, aby si vzťah ukončila a najlepšie sa zamilovala do niekoho iného, pri ktorom by si už mala pocit bezpečia a istoty. Ako sa hovorí - klin sa klinom vybíja. 6elám Ti, aby všetko dobre dopadlo, veľa lásky a pohody. Netráp sa, každému sa raz všetko vráti, ak Ti niekto naozaj ublížil, tak raz sa mu to určite vráti. cmuk

uhlie

Skusim ti pomoct. Po svete chodi vela peknych zien, krajsich a zaujimavejsich ako si ty. Ak ho mas naozaj rada, tak mu dovol, aby obcas mohol byt aj s nejakou inou. Teda ty mu to ani nemusis dovolovat, on moze byt s kym chce a kedy chce, ty by si to len mala tolerovat. Nie je treba aby si niekomu verila, alebo neverila. To je tvoja starost a inych to ani nezaujima.

mojatvoja

never takym ako help...nepomahaju...
...daj mu sancu...kazdy by mal dostat sancu...aj vas vztah by mal dostat sancu...

kitana

Zazila som si s mojim sucasnym priatelom to iste.
Dala som mu druhu sancu.....tiez mi trvalo pokial som mu verit zacala, ale ja citim na nom a vidim, ze sa zmenil. Vies 6zmysel nepusti.
Vies ak s nou nespal urobil chybu no nie taku aka sa neda odpustit...a na druhej strane kazdy je tvor omylny, skus mu dat druhu sancu a ak sa to stane este raz bude sa to stavat vzdy...ale mozno si uvedomil co a ako a bude len a len lepsie.