som zavisla na sexe...

Príspevok v téme: som zavisla na sexe...
LiliR

moj problem je asi takyto... Nedokazem sa už v poslednom čase ovládať. Som závislá na sexe. Nikdy som to nebrala ako problém, naopak. Samozrejme ak som nemala záväzky dostala som do postele každého, po ktorom som zatúžila. Niekoľko milencov, romániky na jednu noc. Ak som mala vážnejší vzťah, na čas som sa prestala zaujímať o ostantných mužov. Veď to čo som potrebovala som dostávala od neho. Sex bol predsa na každodennom poriadku. Keď sa naskytli problémy vo vzťahu kompenzovala som si to pribúdaním telefónnych čísel do mobilu a novými skúsenosťami. Nikdy som nemala výčitky keď som podviedla partnera. Zanedbávanie je neprípustné a nároky vysoké. Správny partner musí byť predovšetkým skvelý milenec. Pretože bez sexu žiť nedokážem. Momentálne som si našla priateľa, do ktorého som naozaj zamilovaná, rozumieme si po každej stránke, ale máme vzťah na ďiaľku. Delí nas vyše 2200km. Vzhľadom na to, že chcem dokončiť školu nemôžem za ním odísť hneď. Už to trvá skoro pol roka a zostávajú ešte tri mesiace kým neodídem za ním. Keď som sa do toho púšťala myslela som si, že to nebude také ťažké. Ostať verná. Veď som úspešne odolávala každému návrhu 5 mesiacov. Ale v poslednom čase nedokážem na nič iné myslieť. Nezaberajú žiadne aktivity, šport... moje myšlienky smerujú stále len k sexu. Cítim sa ako posadnutá sa s niekym vyspať. Neviem čo mám robiť. Nechcem ho podvádzať....

jojjo

Suhlasim s valery8798 a s tk_ke!!!
Nie je spravne co robis!

A vies co,jendu dolezitu vec maj na pamati: KAZDEMU SA RAZ VSETKO VRATI!
A bohuzial vtedy ked to najmenej cakame!Tak sa trosku zamysli!Nemyslim to v zlom..Naozaj!

tk_ke

ja mám 21, priateľka má tiež veľmi rada sex, no ja si na tom nezakladám, zatiaľ čo ona áno. je choré, ak si s niekým vo vzťahu a máš ho chuť podviesť, len preto, že si nadržaná ako "stepná koza" :( Prepáč, no ak ho máš rada, ľúbiš ho, tak vydržíš bez sexu až kým s ním nebudeš. Len tak podotýkam - máš predsa aj ruky a masturbácia nie je nič zlé. Myslím si, že je lepšie si to urobiť sama ak máš chuť ako si nájsť chlapa. Sorry no myslím si, že tvoje libido neukojí nikdy žiaden, keďže aj my chlapi máme "svoje dni" kedy sme unavení a nevládzeme. To ho vtedy podvedieš, keď on chuť nebude mať a ty áno?

Valery8798

Správny partner musí byť predovšetkým skvelý milenec.
Nic v zlom, ale to vobec nie je pravda. Precitaj si spoved uniformy a erotické kostymy. Ja mam s manzelom hrozne malo sexu, ale ani vo sne by mi nenapadlo ho podviest. Lebo ho lubim a viem, ze on lubi mna. Mozem sa nahńho spolahnut a on zas na mna.
Co je vlastne sex? Je to akt, kedy muz zasuva penis do zenskej vaginy. Je to velmi prijemne pre oboch, presne toto treba robit, ked chce mat clovek deti, ale dobry a casty sex nie je prejavom ozajstnej lasky.
Chapem, ze zena podvedie muza, ked je zanedbavana, ked ju muz nema rad, ked ju ponizuje a vyuziva. Ale ak je tvojim jedinym problemom to, ze ste od seba daleko a ty chces sex, tak sa s nim rozid, povedz mu priamo, ze ta dialka je prilis velka a ty uz viac nechces cakat a potom a s niekym vyspi.
Alebo, ak mas pocit, ze si naozaj zavisla na sexe, tak jednoducho navstiv psychologicku poradnu, ved to nie je hanba.

AdamKrt

Tak si svoj apetit ukoj niecim takymto....
www.mylovemachine.com

Pri takej intenzite, rychlosti a nastaveni sa s tym vykon ziadneho muza nemoze rovnat :)