Herpes-pomóóóc-ako ho čím skor poraziť???

melokri

Mne veľmi pomáha zovirax duo - -odkaz odstránený- , hneď ako začína mravčenie,tak si to natriem a funguje. Je drahší,to áno ale ja nedám dopustiť.

prezývka :)

purblanka - to som rada, skusim ten citron aj ja- takze len supku prilozit? a supku z vnutornej ci vonkajsiej strany? (bielu ci zltu cast?)

bmw - chceme rozumiet.. kto ma tento virus v sebe, uz ho ma navzdy.. posilnenie imunity pomaha k tomu, aby nevychadzal tak casto..
mne sa to podarilo obmedzit na 1x, maximalne 2x do roka, vzdy na prelome tepla a zimy - zimy a tepla.. (klop,klop,klop, nech si to nezakryknem) :)

purblanka

ahoj,tak ja som včera mala hrozné pery,ale fakt na zaplakanie-dala som si šupku z citrona na pery a držala tak malú cvíľku,potom som si dala neskor zas,a naozaj bolo vidiet zmeny.Aj pred spaním som si dala-pekne mi to vysušilo-mala som tam tak 2 biele ale velké hnisavé herpesy. Som naozaj velmi rada-mám o 50 percent lepšie pery.Dakujem všetkym:)

prezývka :)

prírodné produkty sa nezapru :)
takze citron alebo ocot alebo cesnak?
Purblanka a čo sa udialo? zacali sa ti robit chrastičky, alebo kam sa to posunulo?
ten moj su uz iba chrasticky, mam ho treti den.. ale este stale trosku boli :(
nech to uz preeejde...

katkamyska

ahoj, ak sa ti dá daj si tam cesnak daj ho na poly a prilož si to tam.bude to troška štípať ale fakt to pomôže.

purblanka

predstavte si,kamoška mi poradila citrón na pery,alebo ocot,a už vidno zmeny.Joj tak sa teším-ďakujem Miška:)

Meeg

Mne sa stále keď mám teplotu,čiže keď som chorá urobí herpes strašne velky a vždy len pod nosom...a ten je ešte horši,moja lekarka mi vravela,že z toho može byť až zapala mozgovych blán:/...ale k veci..mne vždy pomaha mastička pytiol...v lekarni bežne dostať..stoji ccc3eura? možno menej:)