práca v banke

Príspevok v téme: práca v banke
banka.

mam nejaku šancu sa to naučiť na školení ako to funguje v banke? mam priležitosť robiť v banke len sa bojim že to nie je tak lahka robota. mam sice obchodnu akademiu skončenu ale pravdu povediac nič moc o uveroch vkladoch atd neviem. ale ma na to byť to školenie len či to bude stačiť. .. proste v každej robote som sa časom naučil to čo bolo v danej oblasti potrebne ale večšinou išlo o predaj v predajni, rozvoz tovaru....toto je uplne niekde inde. či to ma zmysel

dobra vila

No a co?! Neboj sa tak, nikto uceny z neba nespadol! Kazdy potrebuje svoj cas, kym sa to nauci. Ved je logicke, ze skola ti neda to, co v praxi budes ozaj potrebovat. Toto ta nenauci ziadna teoria, iba praca samotna, tak sa nicoho neboj. Urcite sa to nenaucis ani za mesiac, ani za dva. Stale je tam niekto, kto ti poradi, budes to vidiet, robit a zapraxujes sa.
Ked ta iba tato jedna vec odradza, tak si to ozaj nenechaj.
Mna by skor zaujimal pracovny cas, kedze v bankach robis hore dole, niekedy aj o siedmej, o osmej vecer, samozrejme, kedze tam maju akesi sluzby a ja neviem co. No a plat zas nie je taky extra za tu furu odpracovaneho casu. Tu sa hybe tak kolom 400eur, ale to nech ta nezaujima. Ked nemas pracu, je to viac nez dobre!!!

lijj

ma to zmysel. moja kamaratka ma obyčajnu strednu skolu a predtým robila len predavacku dosť dlho potom jej niekto vybavil pracu v banke a už tam robi asi 5 rokov. ked to zvlada ona,prečo nie ty.