Vztahy na dialku...ako ste na tom?

Príspevok v téme: Vztahy na dialku...ako ste na tom?
eminka345

nechcem pisat o nejakom probleme a tak, ale vacsina ludi vravi, ze ked je laska silna a uprimna, tym ze su ti dvaja ludia od seba daleko tak to vztah upevnuje.. alebo zistia ze si nechybaju a vztah stroskota.. moja skusenost je vsak trochu ina. ked som mala takyto vztah na dialku, ja na VS on doma 300km inde, no boli sme spolu pramalo. A skusenost nie je taka ze sa vztah upevnil, ale stroskotal. nie vsak kvoli tomu ze sme zistili ze si nechybame.. ukoncila som ho pretoze vzdy ked som ho najviac potrebovala, on tam nebol. a TOTO bol ten dovod.. nedokazem zivit lasku, ked ten clovek pri mne nestoji ked to najviac potrebujem. samozrejme som vztah ukoncila, no moj drahy :-) prisiel za mnou, byva v meste kde studujem a sme spolu takmer kazdy den.. a ta laska je naozaj silna.. ake mate vy skusenosti?

žažiká

zalezi od cloveka ci sa mu taky vztah chce riesit a ci je dostatocne zahladeny do polovicky na tolko aby nepodlahol pri najblizsej prilezitosti. U mna lasky na dialku nefungovali, no poznam jeden parik co vydrzali niekolko rokov este dokonca na zaciatku vztahu takto od seba ze ona na slovensku a on bol v anglicku, nedavno sa zobrali..je to rozne

mima99

mam stastie na vztahy na dialku, predtym to bol skoro rocny vztah s clovekom ktory bol odomna necelych 100km...videli sme sa kazdy druhy vikend..stroskotalo to, lebo to on nezvladol...
teraz mam cerstvy vztah- sme spolu skoro tri mesiace a je odomna skoro 400km daleko. vidime sa ako vyjde, kedze nase prace sa daju len tazko skombinovat so spolocnym volnom, takze sa vidime raz-dvakrat do mesiaca... nevzdavam to,je mi s nim fajn a preto si na to vsetko spolocne pockam!!!

mimilienka12

Nas s priateĽom oddeľuje 100 km. Nie je to až tak veľa ale tiež to ma svoje minusy...:P ja končim teraz 4 ročnik o on chodi na vyšku externe takže je doma.Mna ešte čaka vyška a spolu sme raz za tyzden /2 dosť mi chyba ale tak nejak to už len vydržim lebo viem , že o neho nechcem prisť

dsaderr

Ta vzdialenost bola vyuzita na podvadzanie...nie z mojej strany,cize je to blbost podla mna,ale nahoda je blbec,nikdy nevies...ak neskusis nezistis.

lea123456

..jaaaj, mna s tym mojim deli 3000 km a milujeme sa velmi a to ze sme neni spolu tak o to sa na seba viac tesime :)samozrejme, caste skypovacky a smsky a dovera su podmienkou :)

Slobodna

Ak je človek silná osobnosť, dokáže si všetko čo potrebuje poskytnúť sám, nie je na partnerovi závislý, tak diaľka vzťah len posilní. Dá sa takto fungovať isté obdobie, ale nedá sa takto fungovať na stálo. Preto treba situáciu nejako riešiť. Partnerstvo však nemá byť o potrebe, ak je, vtedy to stroskotá. Partner nie je barlička, ktorej sa silno treba držať, aby som v živote mohol ísť vpred a bol silný. Treba byť silný sám so sebou, bez partnera, potom sa vzťah posiluje. Pretože iba tak môžem tomu druhému niečo dávať, ak nie som silný, tak od neho len beriem silu pre seba a jemu nič neostane.

ta3

eminka345,
ked si ho dokazala nechat len preto, ze nebol pri Tebe, ked si ho potrebovala, myslim si, ze si trochu rozmaznana, egoisticka, este nedospele dieta, co musi mat momentalne vsetko, co chce, prepac, to je moj nazor, teraz sa vsak pristahoval, aby ste mohli byt stale spolu, tak si to vychutnavaj a vaz

xy:)

u mna to trva uz 2 roky, zatial sa to neda inac riesit. aspon sa nachazdame momentalne v tej istej krajine :D ma to svoje plusy aj minusy, viac je tych minusov, to je pravda.

wwww

Ahoj. Ja som s priatelom cez 3 mesiace. Delí nas cca 100 km. Sme spolu každý víkend, sme neskutočne šťastní a lúbime sa, ale trápi nás to, že nemôžeme byť spolu stále. Rozhodli sme sa to vyriešiť spoločným odchodom do zahraničia. Nájsť si prácu, bývanie a byť spolu každý deň. Verím, že sa to podarí.