Gynekologička v NZ

modrooká

Z videnia ho poznám,aj mladého.ležala som tam 11 týždnov.vždy bol inteligentný.dakujem dravka.ja teraz ešte chodím za tou doktorkou ktorá robila pred rokmi rizikové ale odišla z nemocnice do Sturova.

modrooká

Dravka a ku komu si išla,samamma tu neoznačila ku komu.Ja by som to chcela strašne vedieť,ked ja sa raz vrátim do Zámkov chcem normálného gyn.

alzbee

Mne v ten den, ako mi vzala sestricka krv, mi aj gynekologicka predpisala tabletky-takze mi ich v podstate nasadila len tak "z brucha", ale musim uznat, ze sa dobre trafila, lebo mi sadli na 100% :))a potom mi vravela, nech o tyzden zavolam ohladom vysledkov...a myslim, ze sa to da dohodnut s tym najprv vysetrenim a potom odberom.

Agata31

podla mňa výsledky krvi sú hneď na druhý deň, možno o deň neskor.
a na vyšetrenie môžeš ísť v jeden deň a potom sa objednáš na ďalší deň alebo neskôr na odbery.

makka

Prosím vás, neviete niekto, koľko približne trvá, kým prídu výsledky z krvi, čo sa berie keď chce niekto brať antikoncepciu?..ďakujem :)
a či sa krv musí brať v ten istý deň ako je vyšetrenie? alebo to môže aj počkať? :)

modrooká

No ked sa mi nebude chcieť cestovať do Sturova,možno že pôjdem aj ja k MUDr.Langovej?Príjemná hudba,sviečka.No zatiaľ ja mám hudbu v aute ked cestujem,sviečka veru mi chýba.Bez srandy dalo sa to zvládnuť že?Prajem ti aby aj nadalej si bola s nou spokojná.