Absolventské skúšky

Príspevok v téme: Absolventské skúšky
Saeun

Zdravím, vedel by mi niekto pomôcť?
Momentálne končím siedmy ročník ZUŠ a o 2 mesiace ma čakajú absolventské skúšky.
Čo sa týka praktickej stránky, z tej prejdem, nakoľko ma hra na klavíri baví, ale skôr sa bojím teórie, kedže o kvalite učiteľa nemôže byť ani reč.
Ak máte nejaké materiály alebo cvičné testy alebo čokoľvek, čo by sa mi hodilo tak mi to pošlite na mail:

sarah111@centrum.sk

Veľmi Vám ďakujem

bianža

Ja robím skušky zuš pre 4.ročník ale bojím sa vedel bi niekto pomoct kto by ma o tom poučil? Ja som fakt sprostá a nič si nezapametám

neville

Ahojte :)
takisto robím skúšky z teórie a veľmi by mi omohlo keby ste zverejnili nejaké informácie ohladom toho, lebo ako pozerám tak zatial nikto nieje ochotný pomôcť.
Ďakujem :)

gothic

A ako vyzerajú ústne skúšky. Mam si vybrat oblubeneho skladatela z klasiky a co mam o nom rozpravat? Povedali mi ze iba nejake zaujimovasti a zakladne veci. To akoze mam povedat kto bol, co robil, kedy sa narodil, nejake zaujimavosti a historky a pod.? Diky moc

Vaša spása

Ahojte :) ja absolbujem o týžden a mám všetky otázky napísané :D ak vám to pomôže, odpovede najdete v kľude na nete :D Držte mi palce a kto chce otázky píšte na esvz@azet.sk

Petra156

ahojte :) ja som na tom podobne, totižto tento rok tiež končím na zuš ( som veľmi šťastná) a mám nejaké tie podklady ...:) čo nám dala učiteľka aj také ktoré som si zakúpila :) a ak vám môžem poradiť tak skúšajte si aj posluch je to ževraj na skúškach dosť zložité ;) :)

kvetinka1511

Ahojte ja by som chcela ak by sa dalo aby ste mi niekto poslali na mail:kvetinka1511@azet.sk,ak mate nejake materialy alebo testy ohľadom absolventských skúšok ZUŠ veľmi by sa mi hodili a vopred ďakujem.

MOnčo Pončo

Tak to by sa teda aj mne velmi hodilo,pretože som dutááá hlava :)absolvujem z husli.Prax by aj sla ale teoria ani nie :)ked budes mat tie otazki tak mi ich prosim ta posli na monciatko360@azet.sk diki :D

Mgr.art

A preco nepoziadas o pomoc svoju ucitelku klavira? Ako absolventi by ste mali dostat vypracovane nejake absolventske otazky, alebo mat k dispozicii materialy, z ktorych sa mate ucit. Pedagog by vam mal povedat ako a z coho budete skusany. Mozem ti poskytnut oblasti z ktorych by to malo byt, ale neviem co sa od vas ocakava a co vsetko ste prebrali.

misssia

Gratulujem k coskoremu ukoncenie ZUS. Ja ked som koncila pred 13timi rokmi, nepamatam sa, zeby sme mali skusky aj z teorie. Este stastie, lebo my sme mali tiez nanic ucitelky a dodnes ked mam nocnu moru, sniva sa mi o tom, ako neviem odpovedat na otazky na teorii.