Jedna farba na zosvetlenie asi nestačí!

Príspevok v téme: Jedna farba na zosvetlenie asi nestačí!
Sonis

Áno, asi je to nutné dokúpiž ďaľšiu. Mám na sebe Palete Deluxe a mám taký pocit, že to bude tak nejak na oranžovo. A nechytí to všade. Tak moja jediná záchrana je modliť sa a zavolať ocovi aby mi kúpil ďaľšiu, že aby to lepšie chytilo lebo mám husté vlasy. Mala som na to myslieť vpred, ale každý sa učí z vlastných chýb :) Som si vedomá, že si tým zničím vlasy, ale keď musíš tak musíš. Ešte 20- 30 minút si ju nechám na hlave a fakt neverím, že mi to nechytí inak ako na oranžovo. Držte paľce kočeny! :)

Sonis

To je jasné. Najprv bude taká oranžová tá vysledná farba po niekoľko ráz, ale zase nie často farbiť. Najlepšie po mesiacia potom o napr 2-3 sa vycieli blond farba. Len najhoršie je na tom, že mne to na spodné vlasy vôbec nechcelo chytiť. Ja budem strašne veľa míňať na tieto farby na vlasy. Mne je jedna málo. Ale počula som o jednej babe čo mala čierne vlasy a dala si taký melír a na prvý raz mala úplne svetlé blond, ale veru ten melír stojí vyše 30 eur. Budem šetriť a po nejakom čase sa s tým poradím s kaderníčkou, ale stejne "Ďakujem Leni" :)

lenkaa123456

no ja som mala svetlo hnede vlasy. a az po troch mesiacoch sa mi podarilo docielit blond farbu aku som chcela. takze tak no.. ono sa neda vkuse farbit a farbit a farbit. ide to postupne. a potom ti odporucam este sampon na umyvanie vlasov swiss o par - kupis v dm. stoji asi 3-4e. normalne pouzivaj pri kazdom umyvani vlasov a nechaj posobit napeneny apson 5 min. pekne vytahuje zltu a orandzovu z vlasov

Sonis

Na vrchu hlavy mám oranžovú, asi preto lebo tam som mala odrastené vlasy a potom už je to slabšie a hnedé. Dnes si skúsim dať ešte raz, ale na tie spodné vlasy. Hovorí sa, že sa to musí viackrát farbiť aby to bola taká pekná blond. Takže prvý krát to určite nebude taká čistá blond.

lenkaa123456

majka ona ti vlasy isto zosvetli ale ta vysledna farba nebude pekna.a si bude nejaka orandzova. tato farba ako som spominala je jedina v drogerii, ktora dokaze vlasy zosvetlit az o tolko odtienov. obsahuje asi vysoke % peroxidu. ostatne farby su slabsie oproti tejto

Sonis

Áno Leni mám si ju zmyť o 12:45, ale nechám si ju do 13 čiže o 15 minút dlhšie, ale aj tak však uvidím ako to bude keď to zmyjem. ( dám ti vedieť) :) A ak náhodou, že mi to nezosvetlí, tak tak šlohnem ešte jednu farbu. A nejak to už výjde. A potom nabudúci týždeň si kúpim hnedú a potom si tú nafarbím. :) Až je mi ľúto mojich vlasov ..

majka98765

lenkaa chcem sa opytat naozaj mi chyti tato deluxe na moc tmave hnede? lebo ja by som si ich chcela zosvetlit, nevies mi poradit pripadne odtien?

lenkaa123456

ak mas tmave vlasy, tak jasne ze ti to neodfarbi dokonale. ale ta palete deluxe je jedina farba v drogerii, ktora zosvetluje o 4az 6 odtienov. potom si daj bud tu istu farbu zas ak by si nemala vlasy este dost zosvetlene, alebo si daj nejaku siv bielu farbu ktora zosvetluje o 2az4 odtiene. ale ak chces mat hnede, tak hneda farba by uz mozno mala chytit na tu terajsiu co mas. ale tu co mas teraz nechaj urcite dlhsie ako je v navode