Kto so mnou konecne seriozne zacne chudnut?

Príspevok v téme: Kto so mnou konecne seriozne zacne chudnut?
paja13

Mam 18rokov, 160cm a 62kg. Konecne s tym chcem razne seknut.Uz som sa pokusala velakrat, ale vzdy som zlyhala. Myslim,ze kebyze mam niekoho seriozneho,s kym budem moct zdielat vsetko,tak mi to velmi pomoze. Mojim problemom je,ze doslova MILUJEM sladke! Tato moja "dietka" nieje nicim zvlastna.Ma len pravidiel: 1.SLADKE IBA V NEDELU! 2.JEST 5-6x DENNE V MENSICH PORCIACH 3.DENNE VELA PIT!!!(mineralka,alebo voda) 4.KAZDY DEN BEHAT (vynimka moze byt max.1-2x do tyzdna) no a posledne 5.KAZDY VECER ASPON 15MINUT CVICIT!!! Tak co?prida sa niekto?:)) prosiiiiiiiiiiim :)))

paja13

Sak to je to :D ze staci pohyb.:) A Silanka-mas pravdu,to ja viem,ale ja nie som typ,ktory sa dokaze do konca zivota obmedzovat...:) ja si radsej poviem,ze pol roka proste nic nezdrave a potom si mozem dat aj hranolky.;) nie ze cely zivot uz nepocitim tu chut :D :D :D :D Takze asi iba tolko :D Behat pojdem aj dnes...:P Tak sa uz tesim...uz ani svalovicu nemavam :))

folia

dnes som sa po štyroch dnoch postavila na váhu a zistila som,že -1,1 kg :D a to som ani nechudla, len som chodila pol hodku behať (ked som sa už začala potiť, tak som nevládala,takze som to ukončila) a pijem vela vody...včera som mala večer praženicu a práve sa chystám na slivkové gule..... na večer si pôjdem zabehať...takto keby sa chudlo, bola by som skutočne šťastnáá :D

miki64

Silanka, vidím že v tomto si naozaj rozumieme a úplne s tebou súhlasím.
Čo sa týka tých odborníkov,neviem odkiaľ si, ale určite v okolí takí ľudia sú.Ak chceš,napíš a skúsime niečo pohladť u vás.

silanka

mikir :) venujem sa spravnej zivotosprave a vyzive uz dlhsie:) nebudem tu rozoberat, ze preco, ale okolnosti v rodine a rozne choroby ma k tomu donutili, cize nemusis mi rozpravat, ze ziadna dieta nepomoze, pretoze dieta je tak akurat obrovsky sok pre organizmus, strata hmostnosi aj s dolezitymi mineralmi a latkami potrebnymi pre spravne fungovanie bunkoveho metabolizmu. ja som uz tyzden pre tym, ako som sem napisala sa snazila odstratit to, ze som nieco male zjedla medzi jedlami, ktorych som mala casovy odstup tak 3-4 hodiny.prestala som ko tak zobkat a za tyzden a pol som schudla kilo, co nie je tak vela a nebolo to dietou:)

a paja co tym chcel asi mikir povedat.hranolceky by trebalo vylucit a vsetko ,,nezdrave,, pretoze bezny clovek ani netusi ako si roznymi jedlami zanasa telo.vsetko co je robene v oleji je rakovinotvorne, to s te vedeli?napriklad. robila som rozbor oleja,sledovala chemicke reakcie, to co sa tam robi a co prebieha a cim viac ludia vyprazaju jedla tym je olej viac pre nas nebezpecny a obsahuje latky, ktore nas organizmus nevie rozlozit a ukladaju sa.. atd...a mozno paja uz len odhodlanim , ze chce nieco so sebou urobit si uvedomi, ze zit zdravsie je ovela lepsie,bude sa citit lepsie a aj vyzerat a dufam, ze dieta, ktora vlastne ani dietou nie je (viac pohybu, menej jedla a castejsie - to je zivotny styl) ju neprejde:)

a mikir napriklad ja osobne by som potrebovala trenera, pretoze mam osteoartrozu a nemozem si namahat klby a cvicit musim aby som mala aktivne svaly, ale napriklad ja si fitko s financnych dovodov dovolit nemozem, kde to este odborny dohlad :)

paja13

silanka ja som sa tiez uz zbavila 1.5kilecka :) som uplne happy :)) Ked to pojde takto dalej,tak to bude uzasne :D

paja13

silanka ja som sa tiez uz zbavila 1.5kilecka :) som uplne happy :)) Ked to pojde takto dalej,tak to bude uzasne :D

mikir

Milé dámy, prečítal som si vaše príspevky a chcel by som vám poradiť pár vecí.Niektoré tam už boli, ale já vám ich zhrniem:
1,žiadna dieta nefunguje dlhodobo, dokonca väčšina z nich je pre naše telo minimálne nevhodná
2,keď chcem trvalo zmeniť a udržať váhu, musím trvalo zmeniť stravovacia a pohybové návyky- BEZ TOHO TO NEJDE!!
3,Hlavné body zdravého chudnutia sú
- detoxikácia organizmu
- správny pitný režim
- dobré stravovacie návyky (hranolky aj keď zo servítky to nebudú)
- dostatočný a primeraný pohyb (najlepšie pod dohľadom odborníkov)

Pokiaľ chcete vedieť viacej, kľudne sami ozvite na môj mail miki@marticonet.sk
alebo si pozrite stránky www.krotiteliatukov.eu

silanka

no dnes uzasny den:)rano som sa postavila na vahu a kilecko bolo dole uzasny pocit :)podla mna to bola voda a nie tuk co som zhodila :D ono teraz sa ucim cele dni tak stresy robia svoje a cloveku ani nechuti:Dteda dnes mi veru nechutilo ani:D a dnes som skusala cvicit pilates , riadna makacka :) ale na stacionarny som len smutno pozrela, lebo kolena mi ho nedovolia a na bicyklovanie vonku je este zima ach .... pride teplejsie a pohyb bude na svete :)

paja13

SILANKA,akoooo???:) Ja som dnesok zasa do bodky dodrzala ,tak som strasne rada :))) jak sa dari tebe?pochval sa ;)

paja13

ja som dnes zasa nebola behat :D nemala som cas,mam toho strasne vela do skoly...:/ ale o to viac spravim brusacikov :D naozaj...:D a zobkanie to poznam :D ja som sa to odnaucila...ale ma to jeden hacik...teraz si zobkam nechty :D :D :D