zmetenemy slienky...

Príspevok v téme: zmetenemy slienky...
njfhuwfhurhf

mam kamarata ktoreho poznam uz 7rokov je velmi dobry a chcel by somnou chodit ale moj typ nieje...a na druhu stranu sa objavil chalan ktory sa mi paci a aj ja jemu ale u neho som si neni ista co vlastne chce a strasne ma to trapi lebo jeden sa mi paci a neviem ako bere nas dvoch a druhy by to somnou myslel vazne mam sa na obydvoch vykaslat alebo?neviem co mam robit.. poradte..

ulricha

kurnik sopa a ja furt ze co za nazov temy to je? ze zmetenemy slienky...rozmyslam ci nejaka diagnoza...
No mas to tazke dievca zlate,no jedine vyckaj ako sa to vyvinie a ako sa chlapec vyjadri ;-)

tulena18

tak uhlie ty si tomu dal teda no neviem byť tebou njfhuwfhurhf tak neviem čo mam robiť po pravde mam podobný problem ak sa to da tak nazvať skus sa porozpravať s tým druhym čo si o vas myslí alebo mu nenapadne povec ze ste s tým kamaratom len dobrý kamosi a možno si to uvedomi a spraví prvý krok a kamaratovi ktorý chce s tebou chodiť to vysvetlí aby zase neaml s toho nejaku depku a nebol moc sklamany nevem fakt laska je ťažka ale zase krasna ak mame v nej poraidok

uhlie

Ja myslim, ze zeny co sem pisu, ze co maju robit, by potrebovali nejaky manual, ktory si v 18-tich precitaju a podla neho sa budu chovat. Mozno by sa dalo zarobit na napisani knihy 'manual pre zeny'-bolo by to nieco, ako obsluha k mixeru.

A teraz k teme: Ja by som ti radil vybrat si jedneho z nich (nepoznam ich, tak neviem ktoreho). Alebo si nevyber ani jedneho z nich, alebo si vyber oboch.