Pozitivny vysledok na davnov sindrom.......

Príspevok v téme: Pozitivny vysledok na davnov sindrom.......
zuuuuuuufala

Ahojte ani neviem kde by tato tema mala byt zaradena, tak ju pisem tu.
Cakam babatko som v 18 tyzdni a dnes mi doktorka oznamila ze mam pozitivne vysledky na podozrenie davnoveho sindromu u babatka.... 1 v 110
prosim vas napiste mi niekto k tomu nieco, ja sa strasne bojim, doktorka povedala ze to nemusi byt chore babatko, a poslala ma specialnejsie krvne testy, a na odber plodovej vody(vzorky) na podrobnejsie zistenie...
ale toho odberu sa bojim, chcem si ho dat urobit ale az ked budem mat v rukach dalsie vysledky, ale aj tak uvazujem... nemoze to nejak ublizit babatku ked mi tak budu pichat???? prosim pomooooc

zuuuuuuufala

Dakujem vsetkym ktori mi tu napiiisali....

Pre niekoho kto tu prisiel riesit len pravopis a nie pochopit ludi odkazujem nech sa ide zabavat na ine forum a nie tu, kde sa ludianeprisli ucit pravopis!
Mal bypochopit,ze ludi trapi skor nejaky problem a v takom pripade sa pravopisom ani zdialky nezaoberaju pretoze piisu od srdca a tam neexistuje ziadne y ani i!

Ludkovia dobry v utorok budem mat tie vysledky....mne zalezi na tom aby som edela ci je to babatko zdrave, ja ho strasne lubim od chvile co viem ze ho cakam, ale mam mnoho dalsich zdrav. problemov, koli ktorym to musim vediet....prosim vas drzkajte mi palce...........DAKUJEM!

agaven ja

los boze tak ja som potom ikve osemdesiat ja tu pisem zo vsetkych najhorsie .....ak ti to pomoze tak tvoj muz bude kukat na toho chlapca on je tmavy a nor. postava je pri nom a hra sa s nim tak prec ho nedas aj ty ho drzis inak mas krasne huste vlasu skoro po lopatky a pisem mne tam neukazuje zeby bolo chore inak beha tam mocove problem s tym a ma obcas zle cirkulaciu cez pupoc, snuru prilahne si ju dost casto ale never je to take skor zle skreslujuce vysledky kolkym zenam to povedali a maju zdrave dieta tak si ho uzite bude krasne a bude mat aj vahu akurat ....

jancecka

Ja mám tiež z tohoto strach, teda mne z krvi nič nezistili, ale sestra môjho manžela bola postihnutá spomínaným syndrómom. Ale aby ma neposielali zbytočne po vyšetreniach, nepovedala som to mojej gynekologičke. Teraz čakám na výsledky krvi, čo mi brali druhý krát a nech si zistia čo chcú, dieťatko si nechám. Veď je predsa naše, a ono za to nemôže ak bude choré. Stále bude naše a budeme ho ľúbiť. Moc ti držím palce.

Anita11

mirela 78
Ak niekoho trápi zdravie dieťaťa, určite ho netreba urážať nejakým "IQ".
To v tomto prípade, či tam treba Y alebo I, je tá najposlednejšia vec, na ktorú by si sa dívala, keby bol problém zakladateľky tejto témy tvoj.

"lost" - 100bodov

Anita11

zuuuufala,
Je veľmi doležité si uvedomiť, či to dieťatko prijmeš, aj keby bolo postihnuté.
Ak neriešiš otázku, či si ho nechať alebo nie, ak je postihnuté, tak je jedno, aké budú výsledky. Tým sa netráp.
Ak si ochotná prijať dieťa s postihnutím, teš sa naň ako na zdravé.
Moja sestra mala ísť tiež na odber plodovej vody, lebo sa to Dr. nejako nezdalo. Pýtala sa, čo to pomože, keď tam pojde, že ona to dieťa chce tak, či tak. Lekár jej povedal, že by bol odber potom zbytočný. Má krásnu zdravú dcérku.
Zo srdca ti prajem, aby to bolo rovnako aj u teba, teda, že bude zdravé.
Verím, že si mamička, ktorá by život nevzala nijakému dieťatku.
Držím ti palce.

lost

mirela 78,

Pokial viem, tak slova "niesi" a "dake" nie su spisovne.

Po druhe, kazda nova veta sa pise s velkym zaciatocnym pismenom. Dalej, v slovencine mame aj ciarky, to je toto ,,,,,,,,, a oddeluju vedlajsiu vetu od hlavnej.

Takze, prosim Ta, ak chces poukazat na niekoho pravopisne chyby, tak ich nepouzivaj ani Ty.

anikam

mojej kamaratky sestra minuly tyzden porodila zdraveho a krasneho chlapca, pritom tam bolo vysoke riziko, ze dietatko bude mat downov syndrom, neviem, ako jej to zistili, musela by som sa spytat,ale pamatam si, ze ona potom uz na ziadne vysetrenia ohladne toho nesla, vykaslala sa na to, povedala si, ze ona to dietatko chce a basta.

mirela 78

je mi luto co sa ti stalo ale prosim ta nauc sa pisat...proste urcite si uz milion x videla napisane ako sa pise ten tvoj ,,davnov sindrom" ak nemas 12 rokov alebo ak niesi iq zaostala tak potom nechapem preco si to takto napisala....po prve je to cudzie slovo takze nie je to davnov ale downov a po druhe nie sIndrom ale sYndrom.
prepac za nazor ale uvedom si to.
toto je vseobecny prehlad a nie dake jazykove okienko takze tu sa strapnujes len ty a tvoja inteligencia. este raz vravim ze nenarazam na to co sa stalo ale na to ze nevies pisat...