Cim viac sportujem tym mam vacsi HLAD..

Príspevok v téme: Cim viac sportujem tym mam vacsi HLAD..
lenka666

Cca 4 mesiace pomerne aktivne sportujem . t. j 6 krat do tyzdna. Dva dni hodina behu , dva dni hodina plavania a dva dni hodina aerobiku + jeden den volna.. Zda sa mi vsak ze moje telo sa asi pomiatlo . Stale mam hlad.. Nechapem . Rada by som schudla ale vsade sa pise ze vydaj musi byt vacsi ako prijem . a MOJA STRAVA VERU FUU ... Veru nic moc. Strasne casto mam chut na sladke a na hoci co co mi chuti .. Dost ma to stve lebo sice sportujem , ale zatial veru ani moc nechudnem .. Mozno tak 1,5 kila maximalne. 172/ 61 , 19 r . Je tu niekto kto sa v tom vyzna??? Dikyy.Ma to cvicenie vobec zmysel ?

lenka666

Mna to fakt bavi ... Ked mam den ze nic nerobim tak mi to normalne chyba co samozrejme volakedy tiez ani u mna nebolo ale nazoaj mi to dava energie habadeeej ... No ono vaha ... hmm nehovorim ze je to katastrofa ale brucho , boky a stehna mam ako huspenina .. !!! a myslim ze to su moje kriticke partie! Chcelo by to vazne upravit tu stravu asi .. a potom to mozno bude ok , len je to dost tazkeee ;) Odolat ..

youki

Cvicenie ma vzdy zmysel, ked je spravne vykonavane a pri vydaji energie treba aj prijem. Podla udajov nemas problem s vahou, tak kde je problem?

Agnes Hladná

Si veľmi aktívna, tak je logické, že cítiš hlad :) Plus si ešte aj mladá, ja v tom veku som mala šialený apetít (mám 29 teraz)! Neboj, podľa údajov zďaleka nemáš nadváhu, radšej si udrž zdravie a dobrú kondíciu. Sladkosti skús postupne nahradiť nejakými ,,bio" (sladené iným cukrom ako bielym) alebo horkou čokoládou (mne takéto zmeny pomohli znížiť chuť na klasické sladkosti). A čo poradila Lolitta, je tiež fajn.

PS: Kiež by som mala toľko energie na toľko aerobiku a behania! :)

sweet_lolitta

si myslis, ze ked hodinu behas, tak telo nevyhladne? :) Jasne ze ano. Ved sa najedz, jedlo je liek. Odporucam ti co sa osvedcilo mne, ked som behom chudla, po behani som si dala misku ovsenych vlociek s jablkom, bananom a jogurtom (pouzivam teraz sojove, nechcem mlieko). Je to osviezujuce, doda ti to energiu, zasyti a nepirberies :)