žena a ich frigidita

frontman

to zalezi od toho, akeho ma manzela.
ked je v pohode a stale jej prejavuje lasku, tak sulozi ovela viac a radsej nez v mladosti.
ale ked manzel na nu kasle a ani jej to poriadne nespravi, tak naco by sa namahala, nie?

123456

sa656: keby sa on na to pozrel ocami zeny, tak sa asi taku otazku nepolozi nemyslis?

inac.... v kazdej pravde je kus pravdy asi tak by som to uzavrela :) secko je o komunikacii a o tom ze si treba davat najavo lasku nie len ked sa chceme s druhym milovat... a to nehovorim len o muzox ale aj o zenach... mozno ked sa budu viac rozpravat o tom ake maju problemy, o tom co sa im paci co nie, s cim potrebuju pomoct... proste ked sa zlepsi komunikacia na oboch stranach, tak sa podla mna zlepsi aj sex.... tieto veci totiz velmi silno suvisia... hoci su aj vztahy, kde ide len o to jedno... ale co je to potom za vztah, a nasledne co je to za manzelstvo??? ale sak, ked im to tak klape... :) jo kadzy je iny :)

heha

tak nam ho ocami muza opis.
inak,otazka bola na zeny,tak odpovedaju ocami zeny,nie?! ved ako inak by mali,ak chcu odpovedat muzovi?

niktos

s tym chcenim a nechcenim,ja by som povedal že to je asi 50/50.ze by neexistovala zena co si po šichte sadne a pozera tv alebo pc.zatial co muz sa stara o vsetko ostatne.ze by sci-fi.treba podotknut ze su tzv. zenske a muzske prace .ale tym nechcem povedat ze by muzsku pracu nezvladla zena a naopak.

heha

vsak ani muzi nemavaju vzdy naladu na sex..oni casto pre vycerpanost v praci. iba sadnu a citaju noviny,alebo hladia na tv ci do pc.
ale ide vela aj o vztah medzi nimi.a aj sexualne potreby sa menia-casom,vplyvom nejakeho ochorenia,zdrav.stavu,vek,zataz,psychika,vycerpano st...

niktos

nie je to moja skusenost.nikto tu nezovseobecnuje, kazdy vztah je ini. iba som chcel vediet nazor ostatných.mimochodom muži navaria, neupratuju,nevenuju sa rodine v podstate nerobia nič iba by stale trtkali???!
aspom trochu uznania mile damy.

heha

suhalsim s tym,ze na to,aby tuzila po sexe,potrebuje stale citit,ze ju manzel miluje a citit dokazy lasky...tie obycajne ale krasne, ako: pocut od neho,ze ju ma rad; to,ze jej pomoze s niektorymi povinnostami,objatie,ocenenie...vsetko,cim ju zahrna pred manzelstvom. ak sa k nej sprava chladne a nezaujato cez den,nezaujima sa o nu,ale vecer chce mat s nou sex (zrazu velky zaujem :))tak to,ze ona nechce,je celkom logicke.dokonca sa jej moze stat sex s takym muzom odporny. tam sa dopracovala moja kamoska,ked sa zaujem jej muza zuzil len na chvile sexu a ostatnych 24 hod mu bola ukradnuta ona,aj jej pocity,problemy.ked ho zacala odmietat,az vtedy si konecne uvedomil,ze je ich spolunazivanie problem.kym citila iba ona jeho nezaujem,tak bolo vsetko v poriadku.potom,ked zacal citit jej nezaujem aj on,konecne sa obadal.
a dalsia vec,ako pisu dievcata, je vycerpanost po celodennej šichte.

123456

inac niktos.... to je tvoja vlastna skusenost? to si uz mal tolko zenskych a manzeliek, ze ides zovseobecnovat tuto svoju skusenost na vsetky zeny???

123456

neco podobne: chlapi pokial balia babu, pokial ju chcu dostat, tak sa snazia, zniesli by aj modre z neba... ale ked uz si myslia, ze maju babu istu, tak uz sa nesnazia :D zena nepotrebuje len sex, ale aj to pekne dookola, aby si jej dal najavo kazdy den ako ju mas rad, ako ti na nej zalezi... lenze na to vacsina chlapov po istom case (ked uz ju maju istu) zabuda :D a mozno aj preto to tak v tom sexe dopadne :D no a aj predo mnou spominali... zena ked sa vyda a ma deti, tak nevie, kde jej hlava stoji, tak sa necuduj, ze nastane zmena aj v sexe...