Chcem pribrat 173cm a 45kg

ypsa

ahoj chuda a vsetky baby co chcete pribrat... ak mozem tak urcite poradim dat si vysetrit stitnu zlazu ak mate problem s priberanim a ak budete mat vysledky v poriadku, tak istota na priberanie je hormonalna antikoncepcia. ak vam gynekolog naordinuje tu spravnu, tak hlavne priberiete na tych spravnych miestach a zaroven ste chranene proti nechcenemu otehotneniu, mne to pomohlo, som o 10 kg tazsia a o par centi sirsia vsade....

kostička

S priberaním mám veľmi dobré výsledky
telo treba vyčistiť a potom dovyživiť.Toto je základný problém našho
organizmu.Potom to už pôjde ľahko.
Garantujem výsledok.Poradím,klikni na:
-odkaz odstránený-

BJ

Mne to pripada, ako nechutny sposob, ako zarobit na kefire, ktory dostanete aj zadarmo.

Informacie Vam dam zadarmo, tu: www.tibi-kombucha.szm.com (pozrite si hlavne zoznam bakterialnych kultur, napadne podobne, ze?)

Kefirovu hubu Vam moze dat niekto zadarmo, bez zbytocne oblbujucich reci, tu: www.zdravi-az.cz

... alebo sa da pohladat na nete.

A-Z

Zdrava zivotosprava - takze si musis najst chvilu na pravidelne jedenie 5 - 6x denne, vyvazene, jedz vsetko, no vyhybaj sa vyslovene nezdravym jedlam ako napr. udeniny, vyprazene. Nie ako pises, po robote nieco male zjes. Treba si najst cas na ranajky, v robote nejake ovocko a jogurt, kompletny obed, olovrant a vecera 2 - 3 hodky pred spanim, napr. masko s ryzou a zeleninou, alebo chlebik so syrom a sunkou. Ved to v podstate urcite vies. A snazit sa eliminovat stres, aspon po prichode domov nejako prijemne relaxovat, tak isto aj cez vikend ci uz s prijatelmi, knihou, prechadzkou po meste, prirode, kaviarni... A dostatok odpocinku a spanku.
Mozno by si mohla skusit Pangamin, zvysuje chut do jedla, kvasnice - napr. ako pomazanku, hroznovy cukor - cukriky v prichutiach od vymyslu sveta :)

kiminelllla

ty kokos ja mam 19 rokov,tiez meriam 173cm a vazim 56-57kg a aj to je dost malo...neviem si predstavit zeby som mala 45kg,ale isto sa to da nejako nabrat,vela papaj samozrejme a najma sa nestresuj za zdravie ti to nestoji predsa!

lost

Skus znizit stres.

je to asi lepsie ako proti nemu bojovat extra jedlom..

to je ako ked clovek krvaca, nebudem to lepit este viac, ale zasijem ranu > tj. priamo "zdroj" problemu.