Nadváha

lea22b

ahoj kiki, ja by som ta tiez chcela poprosit o radu, ak by sa dalo. dnesnym dnom som si totizto uz asi po tisicikrat povedala, ze uz dost bolo a idem do toho na 110%. dlho sa uz pokusam chudnut, ale nejako vydrzim 3tyzdne nieco pochudnem - 2-3kilecka a potom zas tyzden nekontrolovaneho jedenia a vycitky svedomia a podobne. ale povedala som si, ze od dnesneho dna - nebudem jest mastne, sladke, kysnute a jedla z muky a tiez vylucim aj pecivo, kedze som ho jedla viac ako bolo vodne a tympadom vylucim aj maslo a podobne natierky. predtym som sa pokusala nahradit biele pecivo tmavym, ale tak vraj ani to tmave nie je dobre. lebo telu trva dlho kym stravi tie zrna a je pravda, ze niekedy je tmave pecivo len biele doplnene o farbiva-marketingovy trik.
takze zaradim do jedalnicka vela vlakniny, ovocia, zeleniny, mliecnych vyrobkov, kuracieho masa, soje a na veceru budem pit taky bielkovinovy napoj z walmarku. vela vody, zeleneho caju.
a ak mi to pocasie umozni, budem chodit kazdy druhy den behavat a ak nie, tak budem cvicit doma nieco aerobne a plus kazdy den natahovacie cviky na formovanie postavy.
stravovat sa budem kazde 4hodiny+medzitym po 2hodinach napr. ovocie alebo zelenina
dufam, ze takymto sposobom sa mi to podari. neviem, ci by som mala este nieco zmenit alebo toto je spravna cesta a sposob ako schudnut a uz len PEVNU volu. tu potrebujem. v auguste idem na svadbu tak by som chcela vyzerat pekne:) potrebujem schudnut aspon 20kil..

ki ki

Zúfalá18 ahoj o diabetológovi neviem ale môžem poradiť ak budeš mať záujem venujem sa zdravému životnému štýlu