ako často jete maso

vevericka

soja nie je skodliva..ale zeny v plodnom obdobi, ked im funguju vajecniky, by to s nou nemali prehanat, muzi, zeny v menopauze ju mozu jest uz castejie

jajka001_

som si rano vravela ze obmedzim maso..a na obed som si dala kura, na veceru bravcove :))) zvyk je zelezna kosela

prezvyka - nemala by si sa zaoberat tym co jedia cudzi ludia ktorych vobec nepoznas. ak chces vediet nieco o jedle a stravovani, precitaj si odborne clanky.

človek

edush: Myslíš si že za tebou budú chodiť pacienti pre to že máš nejaký certifikát? Na internete sú seriózne stránky na tieto témy, prečítaj si ich. Ak nevieš odlíšiť hlúposti od pravdy, môžem ti pár liniek napísať.

edush

Ahojte.Vedeli by ste mi poradiť?Hľadám nejaké kurzy,semináre - s certifikátom -,
o zdraví,výžive ľudí,šport/ aerobik,fitness,pilates/.Chodím na univertzitu zdravotníctva, , a chcela by som začať *fungovať*. Keby niečo , môžete na moju e-mailovú adresu.

edinacadmon@gmail.com
Ďakujem

Karina

Ja jem maso velmi sporadicky - sama si ho nepripravim nikdy, vacsinou len na navstevach. Doma konzumujem len ryby a maso nahradzam sojou a strukovinami..:)

človek

Nie je mäso ako mäso. Kuracina z priemyselného chovu, ktoré o pol roka skape na nejakú chorobu, asi nie je príliš zdravé. Domáci brojler ktorý sa teší zo života bude lepší. A tak je to s každým mäsom. Zdravý človek nemá problém zjesť akékoľvek mäso. Ak problém má, treba zistiť prečo.