Listerine

veronero

Ja pravidelne pouzivam Listerine. Bola som davno u zubara, poslal ma na vycistenie kamena a ked som o niekolko mesiacov dosla, tak mi povedal ze uz netreba.

Tiez pouzivam aj elmex gel raz do tyzdna.

M 25

ja používam tú ružovú, total care tuším .. no štípať štípe poriadne, ale ja to neriedim vôbec, tak asi aj preto ..
a používam to tak dva-tri krát do týždna, ked ma to napadne :))

Jezusko

Dobrý deň,

Ak Vás zaujíma odoberám ústnu vodu kvalitnejšiu ako je listerin a cenovo vychádza uspora v porovnaní na množstvo cca 700kč ... spolu so zubnou pastou a zubnou niťou je úspora ca 1000kč (40euro) čo nie je pre dnešné domácnosti málo... pre bližšie info ma kontaktujte. Pekný deň

Lemurik

Slecna :) A rozum sa Vam urcite zastavovat nemusi, nakolko nikde nepisem, ze pouzivanie ustnej vody ma priamu suvislost s nejakym samovolnym opravovanim sa zubov :D To tam prosim kde vidite??? :) Uviedla som iba svoju osobnu skusenost :)
Keby niekto zalozil temu, v ktorej by sa pytal na nazor ludi, ci si myslia, ze filmy v ktorych hra Jack Black su dobre a ja by som napisala, ze posledne dva filmy, ktore som videla sa mi pacili, znamena to, ze sa mi pacia / budu pacit vsetky filmy s tymto hercom? Silno pochybujem.
Tak ako aj s tym Listerinom, som presvedcena, ze je to vec nahody. Alebo mozno len myslenia (viete, ako ked pacient v pokrocilom stadiu napr. rakoviny skutocne SILNO veri tomu, ze sa vylieci a naozaj sa tak stane).

evelyne123

Slečna (pani) Lemurik, Vy si naivne myslíte, že týždeň alebo dva dni používania ústnej vody pred prehliadkou niečo napravia? Práve sa mi zastavil rozum...tu vôbec nejde o ústnu vodu, ale celkovú starostlivosť o chrup po celý rok. Ten týždeň používania ústnej vody isto žiaden kaz neopravil.

chemik1987

a skúšali ste už niekto Listerine total care? ja som si teraz kupil ale mal som ju uz aj mynule a podla mna je veľmi dobrá máte s nou este niekto skúsenosti?

Lemurik

Tiez pouzivam Listerine aj ked nie kazdy den a pravdupovediac mna stipu vsetky druhy vratane tej oranzovej hoci vsetci koho poznam a pouzivaju to tiez mi tvrdia ze oranzovy Listerine nestipe :) A co sa tyka kvality tak neviem, mozno su aj lepsie ale moja osobna skusenost - mam strasnu kvalitu zubov a na kazdej preventivnej prehliadke mi zubarka nasla niekolko kazov a pred rokom som cely tyzden pred prehliadkou pouzivala Listerine (modry, vzdy rano a vecer) a nenasla mi po prvy krat v mojom zivote nic :D a tento rok som bola na prehliadke pred dvoma tyzdnami a dva dni pred prehliadkou som zase zacala pouzivat Listerine a teraz sice kaz nasla ale len jeden malinky co mi opravila v priebehu par minutiek :)

dobra vila

Ja tiez pouzivam Listerine, ale nie kazdy den. A hej, stipe, ale skor na zaciatku, po takych 15 sekundach to uz stipe TROSKA :D menej. A ono to niekedy zalezi aj od pasty aku pouzivas. Skusala som si dat listerine bez umyti zubov, moc nestipe.
A pouzivam aj ten Elmex gel, ktory mam vlastne na sklovinu, ale zatial nejaky badatelny rozdiel nevidim - odporucane pouzivanie je 1x za tyzden.
Tak neviem, ci tieto vecicky su tak senza, ako sa vravi. Akurat viem, ze bez dentalnej nite a pasty by som nevydrzala ani jeden den :D. To snad pre tie zuby spravi najviac, hm...