Som tucna?

Príspevok v téme: Som tucna?
NikaS

Ahojte mam 15 ,159 cm a 43,5 kil som tucna ?? Na bruchu sa mi zda sadlo a v pase mam 59 chcem schudnut tak rychlo lebo mam aj velky zadok na rukach a nohach mam sval a vyzeraju tak obrie ako sa da rychlo a dobre schudnut ? Staci jest zdravo 5- krat denne a cvicit pritom ale nie velmi ???

Dakujem za rady

emmma

priemerná váha sa počíta: výška (cm) - 110 ----takže u teba vychadza: 159-110=49 -- takze mas dokonca 6 kg podvahu? -- co tu riešime???

Maoam

je to uz stara tema, ale iste aktualna pre mnohe babule v tomto veku

43kg na 159cm je krasna stihlucka vaha v tomto veku :-)

keby som este raz mala 15-16 a DNESNY rozum, kedy som dvojnasobne starsia, tak by som sa v tom veku absolutne netrapila pre vzhlad, ale dbala na zdravu racionalnu stravu, ziadny McDonnalds, ako uz bolo spomenute, sladke minimum, mastne vobec ale hlavne!! by som sa zamerala na pravidelny SPORT...

ak niekto pravidelne vydatne sportuje, popri skole cez tyzden aspon 2x alebo aj viac, staci beh polhodinka, alebo fitko hodinka, cez vikend este aspon raz a nejedava somariny, NEMOZE mat problem s vahou

navyse sa tym uzasne pestuje disciplina a zdravy vztah k sebe - co je hodne zlata neskor, v starsom veku

VaMo

Zlatko, mas 15!!! Uzivaj si ten vek a nenic si este organizmus dietami. Nemusis chodit do Mekača alebo do seba tlacit rezne s majonezovym salatom. To by nemusel nikto, ale jedz normalne, bez obmedzovania a pocitania kalorii - na toto mas cely zivot pred sebou, neboj budes mat na to tolko casu, az sa ti to zunuje.