Notebook - rady

Príspevok v téme: Notebook - rady
Evka333

Založila som tuto temu, kde si môžme navzajom poradiť ohladom notebookov.
Mňa by zaujimalo, či sa aj nejako čiselne alebo inak rozlišuju monitory ak chcem taky aby som videla obraz ak pozeram napr DVD aj zboku. Pretože musim sedieť iba oproti notebooku, vtedy mam obraz pekny ale keď si sadnem trošku bokom k notebooku, tak je obraz horši, alebo uplne tmavy a musim si otočiť celý notebook. existuju nato nejake parametre, kde by bol obraz pekny aj zboku? Či to je na všetkych notebookoch? Ja by som to chcela, tak ako na televizore, že zo všetkych stran je obraz jasny.

Amanda1

Aký notebook by ste mi odporučili? Značku a poprípade aj čislo. Chcela by som tichy a aby mal všetko kvalitne, napr farby, pamäť, slovensku klavesnicu...

Evka333

Ďakujem za odpoveď asi s tým nič nenarobim možno je to normalne lebo jas väčší nechcem to by mi ťahalo oči. Asi sa nato spýtam v predajni ak by som si niekedy kupovala novy notebook.
A neviete niekto že ak mi vydrži v notebooku bateria tie tri hodiny ako sa píše, že či si môžem kupiť bateriu ktora vydrži 12 hodín. Či si ju vlastne môžem vymeniť, lebo som videla notebooky, kde vydrži bateria 12 hodin a trošku ma to štve, že ja mam iba na tri hodiny.

lost

"Uhol podlahu" alebo:

Úhel sledování: horizontální/vertikální : 170°/160°, pravá/levá : 85°/85°, nahoru/dolů : 80°/80°

cim vyssie cislo (tj blizsie k 180, alebo asi 179) tym lepsie..

ale toto plati pri beznych LCD, ale pri notebookoch neviem ci je to podobne...

napriklad, mozu sa tie farby tak menit, z boku a tak.

popripade by som skusil maximalny jas, mozno to pomoze o nieco (nastavit to pomocou FN+F(cislo) kombinacie, zalezi to na notebooku)

mozno na tom este nieco hraje aj matny/leskly displej, ale netusim ako velmi..