Holenie nôh

Príspevok v téme: Holenie nôh
xixinocka

Chcela by som sa spitat ci by ste mi nevedli prosim Vas pomôcť ja si holím nohy ziletkov lebo strojceky, gely na holenie, vosk proste nemusim a neviem co mam robyt ked si oholým nohy mam na nohach take male podkozne chlpky ktore vydno a neviem ako sa ich mam zbavit preto radsej nosim silonky aby som ich zakrila

Wejka

Dobrý deň, mám 18 rokov a nohy si holím každý deň. Niekedy dokonca aj dvakrát. Oholím ich, a behom dňa už vôbec nie sú hladké. Neviem si dať rady, prosím vás, nemáte nejaké triky, ako sa ich zbaviť na dlhšiu dobu? a aby neboli také drsné?.. som už zúfalá. Skúsila som aj epilátor, aj vosk a pásiky a nepomáha mi nič. Ostala som len na žiletkách, ktoré mi tiež nie sú nápomocné. Vopred ďakujem za akúkoľvek radu. Môžte mi napísať aj na e-mail vašu odpoveď..

llucy

Tebe iba zarastaju chlpky pod kozu ak som dobre pochopila, to je normalne...ten chlp sa proste nevyderie von cez kozu ale rastie pod nou pricom aj tak ho je vidiet.ja ked obcas taky najdem na svojich nohach tak ho vyderiem opatrne von pinzetou, da sa to :)

jajka001_

ked si holis nohy tak ti vyrastu chlpy na treti den. ked si ich vytrhas, mas pokoj dva tri tyzdne. cim viac si budes holit nohy, tym viac budu chlpatejsie a chlpy budu hrubsie.