šošovky

jajkafr

klia
skús si porovnať ceny na viacerých stránkach a objednaj tie ktoré budú najlacnejšie :) držím palčeky

klia38

dakujem pekne obom :D.....skor som mala na mysli konkretnu stranku, na ktorej ste sosovky kupili.ja neviem, kupu na nete som zatial este neskusala :D....ale v pondelok idem do ocnej tak mi snad vsetko vysvetli a potom skusim kupit si cez internet nejake sosovky.snad to vyjde :)

ilia

ja som bola tiež najprv u očnej- je potrebné to absolvovať, potom som si začala kupovať šošovky cez internet, najviac sa mi osvedčili jednodňové. Predtým som používala trojmesačné, ale mala som zapálené oči, tak po vyliečení som zvážila túto alternatívu a som s tým spokojná. Vyjde ma to síce trochu drahšie, ale nie je to až taký veľký rozdiel, keďže nemusím kupovať roztok. Takže moja skúsenosť s kupovaním šošoviek cez internet je veľmi dobrá.

jajkafr

klia
na prvú aplikáciu je najlepšie ísť k očnej pretože sú potrebné nejaké merania aby ti mohla nasadiť správne šošovky... a potom keď ti odporúči značku, ktorá ti bude vyhovovať tak si môžeš objednávať šošovky aj z netu, ale len tú značku, ktorú máš odskúšanú... viac sa dozvieš keď si zadáš od google kontaktné šošovky je tam množstvo článkov a odpovedí na rôzne otázky :) aj ja rozmýšľam nad šošovkami, ale chcem ich používať iba pri športe okuliare mi až tak strašne v bežných aktivitách neprekážajú :)