Predcasna ejakulacia- Serlift

Príspevok v téme: Predcasna ejakulacia- Serlift
hulagen

Vcera som bol u urologa, od zaciatku pohlavneho zivota mam problemy s predcasnou ejakulaciou,je mi 24. Doktor mi odporucil Serlift. No ako som sa docital,je to liek na depresie a ja nemam ziadne depresie,moze mi tento liek nejako uskodit,ked ich nemam? Naozaj mi moze tento liek pomoct,lebo ja si skor myslim,ze je tam nieco mechanicky poskodene,kedze hlavu mam uplne v poriadku. No ale posluchol som a vcera som si dal prvu davku. Mate s tymito liekmi na predcasnu ejakulaciu skusenosti?

Kratom

Tiez mam problem s predcasnou ejakulaciou, skusil som vselico od gelov na znecitlivenie penisu, rozne techniky, cvicenia atd. Chodim aj k urologovi, ten mi prestrihol uzdicku a uz asi pol roka uzivam antidepresiva a stale nic moc.

No a potom som narazil na KRATOM. Najprv som ho chcel skusit na povzbudenie, energiu. Vedel som ze posobi aj na zlepsenie sexualnej aktivity ale o to mi az tak neslo. Ten den ako som si ho dal som sa necitil moc dobre. Bolo mi nevolno a strasne som sa potil. To mozno preto ze som si toho dal vela. Ked sme sa ale s priatelku na to vrhli ostal som v uzase. NIE A NIE SA SPRAVIT. Bolo to neuveritelne, predtym som sa sustredil stale na to aby som sa este nespravil a teraz cely spoteny som lapal po dychu a dufal ze uz to pride.

Kratom je oznacovany ako droga, ono to ale droga nie je. Je to nieco medzi alkoholom a marihuanou. Navyse je celkom prirodny, vlastne ide o rastlinu. Treba si o nom precitat, aj davkovanie a sposob uzitia. Na internete je vela clankov a eshopov kde sa da kupit. Pozor ale na kvalitu. Treba najst ten spravny eshop. Ja tu zverejnovat nebudem ziadny, aby som nerobil reklamu.

Kto chce nech skusi, mne teda naozaj zabral a obcas si ho urcite pred sexom dam, ale netreba to s nicim prehanat.

RudoM

Mne osobne pomohli tabletky Erexus, su aj proti predcasnej ejakulacii...Taktiez by som este skusim znecitlivovaci sprej.

house

Kto ma depku a nelieci ju a k tomu chlasta ten ma sklon k samovrazde.Serlift Ti urobi naladu-endorfiny a budes kaslat na vsetky malicherne probleby.Tento už zachranil vela skrachovanych podnikatelov , mladych ludi beznadejne nezamestnanych ..

house

Ty si deprimovany už pred sexom ako to dopadne. Ked som bol mlady tiež som mal takyto problem.Bude to dlho trvat kym sa naucis vydrzat a nestriekat, je to tazke sa naucit, Jeden sposob je pozastavit suloz pred ejakulaciou a mysliet uplne na nieco ine ako sex napr. nato že hras futbal ... Je to smiesne ale zabera to.Takymto opakovanym sposobom sa da predlzit erekcia aj na 1 hodinu.V podstate potom budes mat problem sa urobit.Druhy sposob je vypijes si biele vinko ale do polopita, kazdy ma inu mieru.Treti sposob je fakt ten serlift zabera to. mam to odskusane problem je v tom ze zacne poriadne ucinkovat cca po 2 tyzdnoch kym sa dostavi do celeho organizmu.Ja som takto pemiloval celu noc.Mozno ze tu depku aj mas len o nej nevies...Precitaj si priznaky, tu neide len samovrazdy...

xfirestarter

Ruky preč od chemických liekov je to lotéria so zdravím. Antidepresíva môžu mať vedľajšie účinky, navyše pri mnohých je účinok veľmi podobný ako pri placebo lieku. Oficiálne na predčasnú ejakuláciu, žiadny liek neexistuje. Ak nechceš byť závislí stále na nejakých mastičkách, tabletkách a kondómoch, musíš začať trénovať vlastné telo a spoznať čo sa deje v tvojom tele pri vzrušení

Začni študovať veci ako je tantra, taoizmus, prípadne si pred stykom pár krát "uľav" sám a nebudeš potom taký nažhavený. Prípadne môžeš najprv partnerku urobiť prstami alebo jazykom až potom pôjdete na vec. Určite si prečítaj aj seriál o predčasnej ejakulácii Napríklad tu nájdeš mnoho rád zdarma -odkaz odstránený-

no2

Teoreticky ťa ten liek utlmí, lebo si veľmi excitovaný. Skôr ti pomôže masturbácia niekoľko hodín pred pohlavným stykom. Alebo spraviť viac čísiel.