ako sa zbavit lasky?

Príspevok v téme: ako sa zbavit lasky?
amoresperros

som uplne hotova z jedneho chlapa, bohuzial je to jednostranne a viem, ze sa nic nezmeni. uz ma to nebavi, potrebujem sa pohnut niekam dalej, ale neda sa mi zbavit toho otravneho citu nazyvaneho laska. este to stazuje fakt, ze sme v podstate kamarati, takze pokial nechcem prist o priatelsvo, tak musim zatat zuby a pocuvat, aku slecnu zasa stretol a pod. ini ma nezaujimaju, na nic sa neviem sustredit, pomaly mi z toho uz prepina. aj som skusala prerusit kontakt a vobec to nepomohlo. nemate niekto navod ako ucinne a rychlo zabit lasku?

Little Baby

Je správne rezať sa kvôli chalanovi? Aj keď mi to pomôže ale len na chvíľu potom to začne zas. Prosím nijaké rady. :/

denisaf

ono to pride casom neboj sa... aj ja som si kolkokrat myslela ze nikdy nezabudnem revala som ako sprosta.. a vzdy som zabudla...

Magdusenka

Mám k môjmu partnerovi velký vsťach ale on má nemiluje .Raz som sa s ním na jednej párty vyspala.A on chcel aby som to nikomu nepovedala tak mi kúpil drahý náhrdelník.Som na neho nahnevaná ale nemôžem si pomôcť stále ho ľúbim. Babi ,pomôžte mi !!! Ďakujem !!!

bella12

Bianca, čo je dokonalé na mužovi, ktorý sa vychvaľuje zakaždým, keď má niekoho nového do postele? Taký muž vôbec nestojí o tom, aby sa pre neho nejaká žena trápila.

Jovie, už len slovo "pretiahnuť", ktoré používaš, hovorí samo za seba. Zneužívaš kamarátky pre vlastné sexuálne uspokojenie.

Deaa

Jovie, keď čítam tvoj príspevok tak akosi získavam odvahu skúsiť niečo.. to je jedno ako to skončí ale hlavne ísť do toho, len problém je v tom že zajtra ráno odchádzam preč a kým sa vrátim tak ma to aj prejde =D

Jovie

Ale fakt normalne, toto sa bezne stava..Kamaratstvo medzi muzom a zenou velakrat skonci v posteli ba az dalej, treba ten tlak proste uvolnit... Ja som chalan a fakt som tiez mal taku kamosku, ze som sa jej vyrozpraval o tom koho som dal dole a kde a ake to bola aj ona mne a jak sme popijali, skoncili sme na sebe, ona mi povedala, ze uz dlho sa jej pacim a ze tam aj viac toho len ako kamaratstvo a vtedy som si uvedomil, ze aku dobru babu mam rovno pod nosom, viem s nou pokecat, je pekna a chapeme sa. Ono nebolo to nadlho a nejak sa to rozpadlo, ale ostali sme rovnaky kamarati, nic sa nezmenilo, ono ja neverim tomu, ze laska vie pokazit kamaratstvo medzi muzom a zenou, lebo kamaratstvo trva navzdy, laska NIE, je mi jedno kolko filmov ludia pozeraju, tak to proste je, laska vyprcha, priatelstvo nie. Tak mu to proste povedz a inac ako sa sprava, ked ste sami spolu ? Nevyhladava nejake pohlady, ci fyzicky kontakt ? Opili ste sa spolu (teda ak pijes) ako sa spraval ?Pravda je vo vine... Neber to tak, ze to tak musi byt, ale proste skor ci neskor ten talk bude musiet nejakym sposobom povolit, tak co ? Ale hovorim, mozno sa mylim, kazdy je iny, mozno si prenho fakt len kamaratka, ale to by si mala vycitit, aj ked je ako kamen, to proste vycitis, ci voci tebe absolutne nic okrem kamaratstva neciti a ked je kamarat, tak sa nic nepokazi, ak mu to povies.

Jovie

Sex s kamaratkou nie je zla vec, treba si tym prejst, ja som pretiahol dve svoje velmi dobre kamaratky a sme stale kamarati rovnako, ona sa ide uz vydavat a bolo dobre ten talk uvolnit, co sa tyka vztahu, tak je to normalka, sak mu to povedz preboha, ved co je na tom, mozno aj on ta chce co ti vies to je take... Povedz mu to a hotovo, uvids ako zareaguje. Ja by som ta ale rucite aspon pretiahol, aby si nepovedal, len tak z kamaratstva :)

Bianca1236

ahojte, som rada ze som tym nepresla sama :D amoresperros, ono to nikdy uplne neprejde, mna to drzi uz asi 4-5 rokov, ked ho stretnem, cervenam sa ako mala :D a hovorim si, je to Pan Dokonaly, ale ja nie som prenho ta Dokonala. potom rozmyslam ze preco? a snazim sa zmenit sama seba tak aby som sa mu pomyselne pacila. ale ozaj vekom zistujem ze je to smiesne, ale aspon postupujem v osobnostnom vyvoji a snazim sa prekonavat samu seba :) ozaj len casom zistis ze vlastne mas na viac, a ze tam vonku niekde je este jeden a este dokonalejsi a ten bude zrovna teba hladat. tak vela stastia v zbavovani sa lasky .)
ps, ten moj P.D. so mnou tiez udrziava kontakt, aj ked vie ze ma zlomilo ze ma nelubi. a chvali sa vzdy ked ma niekoho noveho do postele. vzdy mi to zovrie hrdlo srdce vsetko, ale potom to rozdychavam a uvedomim si ze ved ja sa tiez nemam tak zle bez neho...zivot isiel dalej