škrabanie v hrdle

Príspevok v téme: škrabanie v hrdle
Mihare

Moju 12 ročnú dcéru začalo už tri dni ako bere antibiotiká na hrdlo vždy podvečer okolo 23:00 ju začne škriabať v hrdle a má normálne záchvatzy suchého kašla. V noci sa jej púšťajú hlieny. Bere antibiotiká ale niako moc nepomahajúcez deň je úplne poriadku ale v noci nevie spať. Prosím Vás poraďte ako to zastaviť alebo zmierniť kým nepôjdeme ku doktorke...Ďakujem

Merryem

Niekto tu písal, o tabletkach na vysoký tlak. Aké to boli tabletky? Lebo presne mám to škriabanie v hrdle aj ja a tiez beriem tabletky na vysoký tlak.

gima

Máte na mysli nočný dusivý kašeľ? Ja som ho tiež mala, aj hlieny. Pomohlo mi užívanie medu s citronom, zapiť vodou alebo čajom. Aplikovať v noci pri prvých príznakoch záchvatu.

Jana18mor

Presne toto poznám, začalo to tabletkami na vysoký tlak. Brala som ich cca 10 rokov. Záchvaty kašla som mala stále horšie a horšie. Alergologička ma liečila na astmu, brala som lieky, spreje, injekcie a nič. Vôbec nič mi nepomáhalo. Už som bola zúfala. Asi pre 2 rokmi som sa už tak dusila a kašľala (pri tom som už vracala), utekala som za doktorkou, mala dovolenku, tak som išla za zastupujúcou. Tá keď ma videla tak mala dosť a keď pozrela do karty tak to jeje stačilo. Okamžite mi vysadila všetky lieky, poslala ma za internistkou, aj tá mala dosť že moje problémy si nikto nevšimol. Odvtedy mám tlak 120/80 (dovtedy na tabletkách 180/105) neberiem spreje ani injekcie.
Ale...v decembri sme boli na Kube, kde bolo veľa plesní a zasa to začalo. Záchvaty kašľa. To začne strašne škriabať úplne dole v krku a kašlem ako besná. Som z toho zúfalá. Bola som u liečiteľky, dala mi rôzne kvapky, je to niečo lepšie ale ja sa toho chcem zbaviť. Tak ak niekto vie niečo poradiť už naozaj vyskúšam všetko.

Zlatusik554

Skus si dat na spanie vyzsie vankus,aby si nespala uplne vodorovne.Troska by Ti to malo pomoct,ale lepsia by bola navsteva u lekara.Treba mu popisat tazkosti,ake mas a on uz by mal vediet,ci Ti da nieco ine.Tak drzim palce a skore uzdravenie.