Telepatia

miselinka

ahojte, no telepatia je presne to o com pise Tajomstvo, kazdy clovek ked na nieco mysli vysiela do vesmiru sygnaly a tie sa mu vratia, tieto signaly alebo vlny co vyzaruje ludia prijimaju je to telepatia, sila pritazlivosti atd. myslienky sa vysielaju do celeho sveta preto vie niekto uhadnut na co ten druhy mysli aj ked je daleko, len sa naladit na danu dlzku,,pri telepatii neviem ako to funguje, ale aj intuicia, siesty zmysel a takmer vsetko funguje na tomto principe,,,odporucam knihu Tajomstvo alebo DVD.
Aura je ako vyzarovanie, a to ma kazdy podla toho ake ma myslienky, volame to taktiez charizma.

Telpat-x

Každé ľudské telo má svoju auru, ktorá je už dokázaná.Predstavte si , že sa pohybujete vo vode a vaše vlny sa šíria na úplne tichej hladine aj niekoľko desiatok kilometrov a aj viac.Vaše vlny moduluju, spájaju sa , zosilňuju a aj napriek rôznym vlnam stopy vaších vĺn sú všade len sú na veľkú vzdialenosť veľmi slabé.Delfíni vraj cítia na veľkú vzdialenosť človeka v núdzi.
Tak isto človek má svoje frekvencie a narúša iné vlnenia a energiu svetla.Citlivý ľudia a najmä slobodné ženy,alebo ktoré majú v živote len jedného partnera majú akože šiesty zmysel - rozlišovanie a citlivosť na tieto jemné vybrácie svojich buniek.Preto nie je zázrak ak mnohí z nás majú rôzné tušenia- su citivejší.
Mnohí to zneuživajú ako zlú energiu a narúšajú náš každodenný život.Osvetčena ochrana je Ježišovo učenie ako celok nie vyťahovať jednotlivé slová a vety a ich prekrúcať.Všetky iné spôsoby sú zlá energia ktorá pomáha telu a nie rozumu a duši!
Preto treba dávať pozor čo kde nachýtate !! Sami sa toho nezbavíte musi Vám pomôcť niekto povolany na tento účel.Mnohí duchvní ani netušia ako to funguje na akom princípe, ale chvála Bohu, že to pomáha !!! Najlepšie je nenakaziť sa !!! Dnes už nedá sa tvrdiť , že to není pravda, že sú to bludy, -ono to je už vedecký dokázané !!!, a to materialisticky !

jajka001_

ja som kedysi aj skusala tak, ze vedla mna lezal priatel a ja som hadala, na čo mysli. v istom stave mysle sa to dá. ten stav ale nie je lahke dosiahnut, je to uvolnenie a zaroven koncentracia.
inak bezne v zivote viem na co mysli clovek, s ktorym sa bavim, skor ako to povie, neviem do akej miery je v tom dedukcia a intuicia a v akej telepatia
dalej samozrejme to ze niekto zavola a viem kto kym pozriem na display, ale to nijak zvlast nevyuzivam, tiez myslim ze je to skor intuicia ako telepatia
dalej ked som s niekym intenzivne vo vztahu, viem dokonca kedy sa pripoji na net :)
a myslim ze je to vela vela dalsich veci ktore si ani neuvedomujeme ze sa deju lebo su proste take bezne, ako dychanie :)