Kožná/ý v KE? doporučíte niekoho?

Damme

zuzka

Dr. Becková na Poliklinike nad Jazerom....ma uz tam asi celé vybavenie aj s kozmetickami a laserami...ked mas prašule, daju ta dokopy:)..

zuzka*

pre SladkyChrumi - názov témy, ktorú som založila je . Kožná/ý v KE? doporučíte niekoho?, to znamená, že chcem nejaké referencie na kožných lekárov v KE. Ak by som chcela,aby tu ľudia rozoberali moje zdravotné problémy a hľadali ich dôvod, tak názov témy by to mal aj vo svojom názve.

SladkyChrumi

Stale neviem ake mas kozne problemy. Ked sem nenapises vsetky zdravotne problemy ktore mas, neuvedies vsetky lieky ktore beries, vsetky podstatne zakroky na tvojom tele, tak ti tu asi tazko ludia dobre poradia. Tak akurat univerzalnu masticku mozno. Ale urcite nezistime dovod tvojich problemov.

zuzka*

ja veľmi dobre viem, že treba hľadať príčinu tých kožných problémov a liečiť ju, lenže ja sa potrebujem zbaviť aj tých kožných problémov, ktoré už mám.

gima

:) ale si mu dala delphia
sladkyCHrumi a myslis,ze ked budem vysedavat s muzom,tak moje problemi kozne by ustupili skor?:)

delphia

mnoo Chrumi! ty si teda objavil teplu vodu s tym, ze treba hladat pricinu ochorenia! no ty ti teda poviem, podaril sa ti husarsky kusok! tym si vytrel kocura kazdemu lekarovi, vsak???

mimochodom: preco pises vzdy pod inym nickom? jeden nestaci, ci si za svojimi vyplodmi nestojis?

aj ja som pocula dobre referncie na MUDr. Kampeho.

SladkýChrumi

Odporučím riešiť problém ak nejaký máš. Ak nemáš, zbytočne chodiť ku kožnému. Zdravé telo obvykle nemaá žiadne problémy. Zatial univerzálna rada je že dobre papať, aj vitamíny, vyhýbať sa škodlivým veciam ako sú cigarety, antibiotiká a lieky od doktorov a všetko bude vporiadku. Ak upresníš problém, môžeme hľadať jeho skutočný dôvod a ten odstraňovať. Vždy sa majú najprv odstrániť dôvody problému, a nie rovno nasadiť nejaké chemikálie ktoré neskôr spôsobia ešte väčšie problémy. PS: A ženy by mali mieto vysedávania u kožné tráviť viac času so svojím chlapom, je to určite zdravšie :-)