Nador na mozgu

Príspevok v téme: Nador na mozgu
daan

Caute,

chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti s liecbou s B17 alebo s vitaminom C? Viete mi niekto poslat najidalnejsie davkovanie ci uz b17 alebo vitaminu C. Mojmo otcovi (vcera 59 rokov)diagnostikovali po kolapse na jesen 2009 neoperovatelny nador na mozgu. Podla CT a MR glioblastom multiforme, ale biopsia skor ukazuje na Low grade. Otec mal v novembri radioterapiu, a potom chemoterapiu. Bol na tom celkom dobre. Akurat do posledneho chema sa otcov stav zhorsuje. Asi mesiac dostava 500mg B17 2tabl 3xdenne po jedle a enzim 1tabl 3x denne.
Od vcera sme zacali ockovi podavat namiesto tabletiek inekcie B17 2ampulky 1x denne a enzim rovnako. Tak dufam a verim ze mu to pomoze. Ocko teraz uz v podstate ani nevie chodit, jedine s velkymi problemami ked ho drzime a ide snim. Nohy ho nechcu posluchat. A je z toho vsetkeho velmi deprimovany, zklesly a smutny. A co je horsie sa mi zda ze ako keby ani neveril ze sa vylieci. Aj ked my sa mu snazime robit naladu a povzbuzovat ho.

Prosim mate niekto skusenost s nadorom na mozgu?

Prosim vas o radu. Existuje v SR alebo CZ alebo Rakusku klinika kde liecia rakovinu tymito metodami?

PROSIM O RADU, MOZETE MI ODPOVEDAT PRIAMO NA inmode@inmode.sk

dakujem, DAAN

lDenzl

daan- popremyslaj nad normalnou liecbou a neskusaj hluposti.Teda kludne skusaj,ale ver medicine. A davam ti do pozornosti aj tento stimulator primar.sme.sk
Drzim palce.

daan

Ahoj slniecko_xxl
dakujem ti za rady, prosim ta
vies mi poslat davkovanie C cka, a b17?
prosim ta posli mi to na moj mail
inmode@inmode.sk

dakujem Daan

slniečko_xxl

Graviola samam o sebe nepomoze. Umoznuje pouzit nizsie, menej toxicke davky B17. Je dobre brat naraz ciac prostriedkov. Vitamin C tiez zabija rakovinove bunky a ucinnejsie ako B17. Odstup citoplazmatickej toxicity je 10 až 100 oproti zdravym bunkam, a k tomu si pripocitajte transport C-čka do rakovinovych buniek cez prenášače glukózy, keďže C-čko je vyrobené z glukózy.
Môžem vám pozrieť presné dávkovanie a postup, čiže protokol B17 + C. C-čko funguje zároveň aj ako protilátka ciankali vznikajúceho z B17. Treba poznať protokol, to nie je len tak.

takycaj

graviola je taky prasok, pripravuje sa z neho caj
RNG vie navod na pripravu aj davkovanie,
ma svoju stranku, skus cez
google-RNG.nazory.eu

daan

Caute,

dakujem vam vsetkym za pomoc a podporu.
Damiana som uz kontaktoval a informoval som ho o stave, pribehu, velkosti nadoru,... mojho otca. Jeho odpoved nebola velmi pozitivna nakolko boj s takymto typom a polohou je velmi tazky, lebo liecba sa tam len velmi tazko dostava.
Ale my verime a dufame. Je to v bozich rukach. A proti tomu nemozeme a ani nechcem bojovat.

Prosim co je to graviola.
este raz vam dakujem

slniečko_xxl

mirka 23: Pomohlo som mu. Pre začiatok nech sa drží mojho návodu, to isté mu povie aj Demian. A ked sa sem ozve, tak môžeme riešiť podrobnosti. Prečo myslíš že je lepšie písať súkromné maily? Viac hláv viac vymyslí. Poradia viacerí.

mirka 23

slniečko, tak mu pomôž ty, ma tam mail zverejnený, pišeš rozumne... tak ja poznam len Damiana... Ale vieš niekto si mysli, že zje tabletku a sa vylieči.