na ktorom rande prvy bozk?

dreambaby

Ja som sa na prvom rande este nikdy nebozkavala, bola to len pusa na licko.Klasicka pusa na pery bez francuzaka bola u mna najskor po 3 rande a francuzky bozk az po 5 rande.
Mozno divne,ale tak som to citila.Zatial som mala len 2 priatelov,takze to neviem posudit, ci je to ok alebo nie.No myslim si,ze sa to neda komplexne posudzovat.Ved niekedy clovek ma chut pobozkat toho druheho hned, inokedy zisti,ze si nesedia a nema ani chut ho bozkavat atd.A co sa tyka dovolovania si.Ide o to kolko mu dovolis, ak sa bude snazit dat Ti do pusy jazyk a odtiahnes sa,mal by to pcohopit a akceptovat to,nebyt dotieravy.Ak mu dovolis na prvom rande bozk a na druhom milovanie pravdepodobne bude mat pocit,ze uz moze vsetko :-)

Sherlock Holmes

ježiš... veď to je jasné... rob to, čo cítiš... ak sa chceš s ním vykusovať, tak sa s ním vykusuj... ak nechceš, tak to nerob.... a dovolovať si nebude, pokiaľ mu to nedovolíš....

bibba

hahaha asi tak. boze ludia vy nemate vlastne nazory alebo pocity podla ktorych by ste sa riadili? radsej podla pouciek a podla toho co je kedy priskoro podla toho a toho... trapne velmi.

bbluelily

Ja som mala bozk na prvom rande, a nie bozk, ale veľa bozkov, a teraz sme spolu 3 roky:) Tak sa nad tým netráp :)

nexus

....hmmm zalezi, ako si sadnete...
ja som mal 12 hodinove 1. rande...a koncilo poradnou krkovicou...a ocelovym objatim :)
a vobec to nebolo na skodu... mal som rad a vobec som si nemyslel "bohvieco"
lebo sme si perfektne rozumeli...a mali sme o com...
...ale vobec to tak nemusi byt...stava sa aj bozk na piatom rande a vobec to nemusi byt na skodu...

aj v tomto plati, ze skatulkovanie stoji za h..