Male prsia, co papat

Vedka

Baby ved je*te na to....proste ste este male...mate 12-13-rokov a uz chcete neviem ake kozy...pockajte este chvilu oni narastu....pozerajte aj na ine baby a uvidite ze ste na tom rovnako a ze aj ony maju ten isty problem...ved nie ste jedine je milion dievcat co prsia nemaju a za rok-dva budu mat balony

martuška

Myslím si, že je to hlavne genetická dispozícia aké prsia bude mať baba. Ja mám 3 a moja sestra 1. Takže zaleží to aj od stavby tela, koľko má tuku v tele a tak. Nečakajte, že keď budeš mat 48 kg tak budeš mať prirodzené 3 prsia. Myslím, že každé majú svoje výhody aj nevýhody. Hlavne sa treba starať o pokošku dekoltu a prs a vedieť nedokonalosti každej z nás maskovať dobrou bieliznou. Od jedla Ti určite nenarastú len ak sa budeš prejedať a priberieš , vtedy sa Ti určite zväčšia. Viem, že každá chce mať to čo nemá, ale niekedy v duchu závidím mojej sestre, ktorej krásne padnú košele a vyzerá super a ja ako v handre lebo mi to odstáva na prsiach.

deniska

Mam priatela, respektive novu znamost, ktory je total zblazneny do Zuzany Belohorcovej, kvoli jej krasnym prsiam! Aj ma to potesilo, pretoze ja mam 4. Lenze za ten cas, co sa stretavame vysvitlo, ze tie velke psia ani nie su tak perfektne ako si predstavoval a bol by rad keby boli mensie! Tak co Vy na to?? Chcete este vacsie??

alexandraa

Dievcata! Podla mojich znamych, podotykam chlapov, nie je dolezita velkost, ale tvar prs! Niektore mensie mozu byt pre chlapov ovela, ale ovela pritazlivejsie!

lienk@

Ahoj. Tiež som riešila po x diétach podobný problém. Prsia sú hlavne o tuku a žiadna strava či "zázračné" pilulky Ti z 2 neurobia 4-ky. Máš dve možnosti: plastika alebo silikónové vložky do podprsenky. Plastika je nezvratná operácia a stojí min. 50 tis. Sk, silikónové vložky si dáš do podprsenky kedy chceš a mňa nestáli viac ako 1tis. Sk. A ešte niečo. Keď budeš chcieť, dám Ti kontakt, kde som ich zohnala. :-)