Najlepšia AKNE kozmetika

vrana80

Urcite by som isla ku kozmeticke, ona aj poradi, ja som zistila ze musim po case striedat, vyhovuje mi Mixa, Avene, La Roche Posay a Neutrogena, samozrejme vsetko pre problematicku plet.

Mirrrka

Odporucam salon a zaroven profesionalnu kozmetiku Alpha-H. Pri pravidelmom osetrovani v salone plus domacej starostlivosti sa dostavi vyborny vysledok :)

hevi

Chod ku kožnej.. Ja som skúšala fakt všeličo.. No nič mi nepomohlo tak ako skinoren a vsetky tie veci od koznej..Velmi si to chválim.. Používam to od aprila a teraz mám nádhernú tvár!!!

Lana Lou

Mne osobne na akné nezabrali žiadne bežne dostupné krémiky či mastičky, zaberajú len lokálne antibiotiká, avšak tie na predpis z lekárne len dočasne... Potom som ale objavila prírodné antibiotiku menom kapucínka (dostať ju vo forme tinktúry) a na to si baktérie nevytvára rezistenciu, takže ho možno používať nonstop a stále zaberá :) A je to vcelku lacné, len je problém ju zohnať (aspoň u nás). A len tak na okraj, úplne mi akné zmizlo len keď som brala HAK, keď som ju zo zdravotných dôvodov musela vysadiť, bolo späť :(

monca23

Jednoznačne najlepšia, čo som doteraz mala, čo sa týka účinnosť/cena je Tinktúra proti tvorbe akné od SK výrobcu Antiff Exclusive. www.jvnatur.sk, www.antiff.sk