foto k nickom

Macca

A preco si myslis, ze by si sem kazdy dal svoju skutocnu foto.

A propo, toto nie je pokec ;)

Ked uz ste ale zvedavci, mate www.facebook.com zdravia, kde si fotecky clenov mozete pokukat :)

anjelik9

podla mna keby je povinná foto tak by tu nebolo toľko príspevkov =D ja napr ani na chatoch nemám len nejaký obrázok z netu =) nie to ešte tu mne sa na tom lúbi to že sme tu intognito =)

bibba

aj ja si myslim ze by bola sranda keby sa tu dalo aj "vidiet", ale je to takto zamerne, aspon su tu ludia taki otvorenejsi, viac povedia. keby tu mali vsetci fotky uz by blbli a xceli by sa navzajom stretavat a tak. viem to:)

0%

co? foto?... baby co vas nenapadne .... tak to mozem ist rovno susedovcom povypravat aky mam (sexualny a iny )problem ... a co tak nieco ako youtube ...aj sa mozes pozerat (trebars ako sa cesem malujem tancujem ....

mary-anne

tak s týmto nesúhlasím. veď tu píšeme o svojich problémoch... napríklad, o kt.nepovieme nikomu.. preto je táto anonymita na tom najlepšia.. takže foto isto nie..
a ešte aj z tohto spraviť chat?!?

zuzanam

Pretoze ludia su vo vseobecnosti zvedave tvory. Zaujimavy napad, no neviem, ci by som si sem dala svoju fotku. Prispievam do niektorych tem, ale ked prispievam do temy, ktora je z mojej profesie, davam si iny nick, nechcem, aby ludia z tem o psychike vedeli co robim, lebo tam to vobec nie je dolezite. Keby som sa chcela s niekym blizsie zoznamit, tak to riesim cez mail.