Biorelax Žilina

Príspevok v téme: Biorelax Žilina
sade8

Chcela by som vedieť, aké máte skúsenosti, ak chodíte na biorezonančné vyšetrenie do Biorelaxu v žiline, aj ja o tom uvažujem, a chcem sa spýtať či sa to oplatí, aký je tam prístup, a či to pomôže. (P.S. - chcem aby napísali tí, čo išli na vyšetrenie s nejakým zdravotným problémom, ale nie na odvykaciu kúru od fajčenia).
Ďakujem všetkým, za informácie.

Michi 322223

Bol som bio relax v Ziline raz stacilo mi vseliake biliny mi dal ten pan doktor sa to nazvat neda vobec len vam natlaci blbosti do hlavy co neni pravda povedal ze mam helikobakter co ani pravda nebola som boll u lekara a bol negativny 70e som tam akurat nechal za nejake blbosti ktore som aj vyhodil ako mozu byt sprosty ludia verit takymto veciam to mozem aj ja robit co on nato potrebuje clovek len zivnost hlavne ze tam ma zamestnanu celu rodinu o tom uz nieco svedci no hrozne nikomu neodporucam

altermed NOT

Nejde o zázrak na počkanie a nikdo ho ani nečaká, ale aspoň nejka´ka funkčnot liečenia by bodla. Lieky niesu idealne ale aspon fungujú a ich velajšie účinky sú známe. Na detox máte pečen. A vypočuť vás môže veľa ľusí. to ale neznaména, že ich metódy fungujú.

mimi xl

Chodím do Bio Relaxu pomaly uz tri roky. Príspevky ktoré som si prečítala ma zarážajú.Ide len o to,že čakáte zázrak na počkanie?Ale to nejde. Každý musí vedieť,liečba bylinkami trvá dlhšie. Môžete do seba nasypať hrsť liekov a vytešovať sa ako rýchlo zabrali. Ale poškodenie celého organizmu nikto nechce pripustiť. Vedˇ dostanem dˇalšie lieky.Kedˇsom začala s detoxom (a samozrejme som ho dodržala cítila som sa výborne. Potom som na chvýľu prerušila návštevy u pána doktora. Stav sa zhoršil a dnes som rada, že môžem k nemu chodiť zas. Je to výnimočný človek, ktorý Vám pomôže už tým,že Vás vypočuje ,lebo psychyka človeka robí tiež svoje. Zhrniem to : VELKE´ DˇAKUJEM PA´N DOKTOR.

bum

Že, odbornikov :DDDDDD však to cele pseudovedecky bullshit ktori nefunguje a ani fungovat NEMOZE, ziadne rezonancie a ine hovadiny to nelieci

hanka99

Moje skúsenosti s Bio Relaxom sú veľmi dobré. Za ten čas čo tam chodím sa môj zdravotný stav veľmi zlepšil som veľmi spokojná s prístupom pána doktora a aj ostatných. Vždy keď som zavolala aj po telefóne a mala som nejakú otázku tak mi pomohol. Ceny sú primerané. Čo sa týka diéty, bolo síce ťažké pre mňa to dodržať, ale oplatilo sa. Myslím si že treba len vydržať a dať na rady skúsených odborníkov v Biorelaxe.

bio

Pán doktor pôsobí veľmi dôveryhodne, ale to je asi všetko. Myslím si, že okrem vyprázdnenia peňaženky, nepomôže v ničom, Samozrejme, že všetko niečo stojí, ale musí byť aj protihodnota, tá tu chýba. Nasadiť brutálnu diétu je jednoduché, len ak je bez pozitívneho efektu tak je to šarlatánstvo. Keďže poznám aj iných okrem mňa čo uňho boli, tak viem, že každému dáva tie isté. U žien ešte vždy vidí aj problém na prsníkoch a on úplne náhodou má zázračný mamograf čo vidí viac ako ten u lekára. Samozrejme má aj hneď voľný termín. Každý nech si zváži či mu bude veriť, o tie peniaze ani nejde skôr o to aby mu tá jeho "terapia" neublížila.

burga

Urcite by som neodporucal navstivit biorelax. Je to pseudovedecka licebna a metody, ktore pouzivaju na diagnostikovanie su nelegalne lebo nefunguju a nemaju nic co by podlocilo ze vysielanie elktrickych impulsov do koze ty nejakym sposobom telo vysle el.signal nazad a povie "liecitelovi" co mate za virusi,bakterie, parasity v tele (jedine co to bere douvahy) a ake mate alegrgie na jedlo to je fakt, ze zahadou akym zazrakom to tento pristroj dokaze zistit. V podstate si z brucha vyberu zoznam jedal na ktory ste alegricky a daju vam dietu (pre vsetkych rovnaku) aby ste si spravily detox (jak keby pecen neexistovala). Dalej idete na masaz :D a potom vas polozia na magnety ktore z vas asi vysavaju zlu energiu alebo ja uz vak neviem jaky to ma zmysel :D. Dalej sedite v kresle a z dalsieho super pristroja vysielaju el. vlny urcitej vrekvencie, ktore prejdu cez pokozku az do vazho tela a najdu bakterie a najdu jej DNA a totalne je znicia ( iba si robim srandu toto sa urcite nedeje lebo prva vlna by rozhodne sa nedostala ani cez pokozku nieto este hladala kdesi v tele baktrie...) A tuto mate celu super proceduru za ktoru vysolite 500e od doktora ktori nieje doktor... Nevravim, ze konvecna medicina je bez chyby ale toto Mumbo Jumbo vam urcite nepomoze a iba vam vyprazdni penazenky.

Jupi

Dobrý deň,ja som tam bola tiež a som v procese detoxikacie.Zatiaľ sa cítim len lepšie a na šťastie sa mi neprejavujú žiadne alergické reakcie na bylinky alebo tinktúry. Len nechápem tie sumy,čo tu vidím v iných príspevkoch.Akych 160 eur a pod.Veď len priemerná cena ...nech je na Slovensku 1.30 - 2 € a to je možno aj pri niektorých prehnané...to ich máte potom za vrece minimálne?!Skôr mi to príde,ze ľudia čakajú zázraky bez nejakého pričinenia,samozrejme,najlepšie okamžite.Keď to nejde,ako si vysnivali,tak je to podfuk.Samozrejme,nehovorím,sú prípady,kedy sa prejavi alergia.Keď do vás pchajú lekári haldy liekov...samú chémiu,je to snáď zdravšie ako byliny???Prajem pekný deň

Jesse5

Ja som bola na vysetreni s nadejou, ze mi pomozu. Zaplatila som prvych 60 eur za vysetrenie a nasledne 30 za bylinky, otruby, klicky... Potom za kvapky na taky problem potom zas na iny problem, jedna flasticka 20 eur, mala som 3 takze 60. Potom vitaminy za 15 eur.Problemy sa nezlepsili ba zhorsili nikdy som sa tak zle necitila. Vecer som nemohla spat.Zaspavala som okolo 3.alebo 4.hodiny rano a o 6.som vstavala do prace. Od zufalstva som si dala tabletku na spanie ale ani to nepomohlo. V praci som nemohla fungovat tak som bola 2 tyzdne PN. Rozhodili mi cely organixmus niv negunhovalo tak ako malo.Dostala som taky zapal koze z cajov ktore mi kazali pit a mozno aj z tych drahych kvapiek,ze kazde moje sprchovanie co i len cistou vodou bolo nocnou morou, strasne to stipalo, bolelo ako keby vam rany nasolili. Kazdy pohyb ma bolel, mala som rany na celom tele a predlaktie mi strasne mokvalo, museli mi ho doma obvazovat , lebo ked sa mi prilepil odev o to, strasne to bolelo ked som to chcela odlepit. Niekolkrat do dna som sa musela prezliekat. Cele telo svrbelo hrozne. Potom mi predali mast za 50 eur ked nepomohlo tak inu tiez za 50 eur. Stav sa stale zhorsoval, snazili sa mi nastavit pomocou pristroja liecbu, ale nepomahalo, zbytocna strata casu. Dostala som 40 stupnove horucky, na co mi manzel a rodina povedali dost a isla som do MT do nemocnice, kde mi povedali ze mam silny zapal koze a z toho horucky ze som prisla v pravu chvilu,nechcem si predstavit ako by som skoncila.Prezila som si doslova PEKLO. Este teraz sa mi tlacia slzy do oci ked si na to spomeniem. Este ze mam taku podporu v rodine. Stalo ma to vela penazi, ale najhorsie na tom je, ze mi dlho trvalo kym som sa s tym vyrovnala. Chvalabohu, ze som to prezila. Po tejto neprijemnej situacii by som urcite Biorelax neodporucila ani najhorsiemu nepriatelovi.

Omw321

Prave som sa vratila z mesacneho pobytu z Indie z ayurvedskej kliniky amalaayurveda.org. Kazde rano sme tam cvicili aj jogu. Joginka, ktora nas viedla hovorila - zdravie rovna sa jedna hodina jogy denne ( aby ste si nemysleli, ze sme sa tam stavali na hlavu: cvicili s nami babicky , slo o rozhybanie, relaxacne cvicenia a hlavne dychove cvicenia, ktore zvladne uplne kazdy) a dieta ( radila jeden ovocny dzus denne a jedno jedlo salat alebo inu surovu zeleninu, vynechat maso a obmedzit syry).
Co sa tyka mojich skusenosti s biorelaxom?
Mne pomohli - rok som mala riedku stolicu- sla som si len zmerat patogeny a namerali mi nejake potvorky v crevach a v peceni. Po opakovanej plazme mam ho...ienko ako polienko :-).
Zdravie vam nikto nevrati za ziadne peniaze. Joginkabhovorila, je to vo vasich rukach. Ostatni vam mozu len poradit.
Podla danskeho osvietenca Martinusa je choroba prejav nelasky v nejakej oblasti.
Tak si tam zajdite, nechajte sa vysetrit, dietu zvazte a bylinky si natrhajte v nasej nadhernej slovenskej prirode. Pri prechadzkach mozte meditovat, kde robite v zivote chybu.
S pozdravom vsetko je velmi dobre zostava Ajka