Nákupy v Londyne

Príspevok v téme: Nákupy v Londyne
Jajka11892

Ahojte. chcela by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti z nakupovaním v Londíne. Dá sa dohovoriť aj keď moja angličtina nie je veľmi dobrá? Aké sú tam ceny, nejaké lacné obchody a kedy bývajú zväčša výpredaje. Chystám sa do Anglicka a Škótska v Júni tak by som vám bola veľmi vďačná za nejaké rady.

laurit

pekny večer muzete mi holky nekdo napsat kde najdu v londine obchod NEXT a jestly a kdy jsou tam slevy ??dekuji moc

zuzanama

S Tk maxx mam super prihodu. Z primarku mam rifle za 6 libier, ale mi padali, tak som si kupila v Tk maxx na ne opasok - Za 5 libier :-). Nosim ho skoro denne na vsetkych rifliach uz 4 roky. :-)

livia001

a super tk maxx stores v londyne najdes v Hammershith, Woodgreen a v Brent Cross. ak by si chcela aj ti napisem ako sa tam dostat.

livia001

no ja som tam zila 4 roky. takze neviem kolko mas rokov a aky mas styl obliekania, ale vralo mozem odporucit TK Maxx. vsetko co je tam a je tam VSETKO je dizajnerske, prave a za neuveritelne ceny a krasne. matalan a primark su ok ale musis sa tam iank hrabat a tie veci su aj tak shitt. este vrelo odporucam River Island, Zaru - hoci nie su najlacnejsie, tak mas tamnonsotp vypredaje a to je uz ine cafe. ale TK maxx je spica!!!!

Jajka11892

Ďakujem ti krásne si moc zlatá. no už sa tam tak teším sa neviem dočkať :D Ja tam ani jesť nebudem len aby som si oblečenia nakúpila :D

sun08

Tricka najdes v obchodoch so suvenirmi,su takmer vsade.
Este ma napadol obchod Poundlannd,kde si moze kupit kozmetiku po libre.
Pantene,shauma,gliskur,dove...vyrobky od samp.kond.kremy.maybelline lesky,zalezi od ich aktualnej ponuky.

Jajka11892

baby akurát pozerám tie obchody a tie topánky čo tam majú by som hneď brala. Tak už som sa rozhodla tak, že kamarátkam kupujem tričká na narodeniny v primarku ale aj seba ak sa mi budú páčiť len nejako nevidím na tej stránke online shop :-/ a sebe kupujem veci v New Look. Lebo fakt úžasné veci. Len aby som sa v tom Londíne a Škótsku nestratila. A ešte sa chcem spýtať také tričká tradičné I LOVE LONDON asi koľko stoja a kde sa dajú kúpiť?