Bojim sa maturitiy

ivana45

1. Nedostanes okno.
2. Ak dostanes okno, profesori ti pomozu a ty sa chytis.
3. Ty nemas sancu nezmaturovat, sa uvedom ! (Ked ty nie, tak kto ?)

Anita11

Maturitu netreba podceňovať ani preceňovať. Keď si sa učila na samé jednotky určite zmaturuješ a veľmi dobre.
Profesori ťa nenechajú utopiť aj keby si mala okno, ale na to nemysli.
Mám takého syna s takými výsledkami, teraz mal štátnice, tiež stresoval, že to neurobí a dopadlo to skvele, to isté bolo pri maturite.
Držím palce, musíš si veriť!!!!!

zuzic

ty to zvladnes! len sa neboj:) krasne si sa ucila cele styri roky ono ti to naskoci neboj:) brat mi maturuje vidim to na nom kazdy den nervy ze on aj tak nic nevie vecer zhodnoti co sa naucil...nic:) ale urcite vam to dojde ked tam budete je to normalne drzim palceky:)

andrea88

súhlasím, je to fraška! chceš ísť na vysokú? ak hej, tak si predstav, že sa budeš ešte viace musiť učievať na skúšky.. potom čo?!

silanka

ale cosi prosim ta :D je stvrtok ucim sa od soboty a neviem poriadne ani jeden predmet:D chemia viem tak 20 otazok, ze no aspon daco, slovina tiez asi tak 20 a teraz idem biolu piatu otazku :D a kedze nie som typ, ze na anglinu tej sa budem venovat aaasi najviac ach.

Grusto

suhlasim, je to fraska :) ale strasna fraska, uvidis, ako sa budes potom smiat..este,ked si mala take krasne znamky NEEXISTUJE, ze by si nezmaturovala...ale uvidis sama... ja sa usmievam uz teraz za teba :)

maggynka

nebojte sa, neexistuje ze niekto kto mal same 1 a 2 pocas studia nezmaturuje. dokonca ani ti horsi nevyletia ak aspon cosi ceknu, co si myslite ze ucitelov bavi sa s vami crcat na opravaku alebo nedajboh vas tam mat o rok dlhsie? si nefandite tolko, budu radi ze vas uz neuvidia:)
matury su najvacsia fraska aku som pocas svojich studii zazila.