Alabastrová alebo bronzová pokožka?

martina022

každému pristane niečo iné. Tmavovlasým pristane opálenie a svetlým blondínkam a ryšavkám vačšinou bledá pokožka. Nepáčia sa mi tie peroxidové ženy hnedé od solária po celý rok..

jeanny

mne sa zas jednoznacne viac paci biela, az porcelanovo - ja by som taku chcela,kebyze si mam vybrat a je to aj zaujimavejsie lebo malokto taku dnes ma kedze sa vseci z premna nepochopenych dovodov valaju v solarkach

mate59

máš typ pokožky nevhodný na opaľovanie.Na tom svet nestojí,sa neopaľuj.Radšej bledá ako spálená alebo fľakatá.A zdravie je prvoradé.

Bear

No problém je v tom, že ja sa nemôžem opaľovať, mám kožu veľmi citlivú na slnko. Vyjdem na slnko a spáli ma. Mám ryšavé vlasy, to je moje prekliatie. Preto som biela. No ako vidím, nie je to populárne.

bibba

vsimla som si ze byt pekne opaleny prida na celkovej atraktivite proste... a nemusi to byt hned cierno-cerveno-bordova koza :D tak neprehanajte potom ;)

bibba

dobra otazka. ked je niekto uplne pekny tak asi bude pekny aj s bledou aj s tmavsiou pokozkou. ale bronzova... to vyznelo tak hrubo. najkrajsia pokozka je pekna snedááá ....!