Špirály Maybeline vs. Astor

Príspevok v téme: Špirály Maybeline vs. Astor
Krevetka810

Zdravím všetkých:)Chcela by som sa opýtať na váš názor ohľadom týchto dvoch značiek špirál.Ktorá špirálka je podľa vás tá naj?Moje riasy nie sú nejak extra dlhé je to taka stredná cesta takže by som potrebovala niečo na objem.Napíšte ktorá sa vám najviac osvedčila a prečo je podľa vás najlepšia.Už dlhšiu dobu používam od Astoru Air Max ale už by som chcela vyskúšať niečo nové:Dno a ešte jedna podstatná vec zahnuté kefky nemám rada a dávam prednosť KLASICKYM kefkám a nie tým (umelym) ako má napr.www.coty.sk a hlavne aby bola farba čierna čieernaaa ako uhoľ:Ddakujem všetkym:)

Moninka11

Ahoje ja som taky maniak na spialky mala som uz skoro vsetky ale pre mna cislo 1 je rimmel extra super lash curl a uplne dobra je aj rimel glam eyes flirt.no je pravda ako sa spiralka nanasa ja to robim tak ze si riasy namalujem pockam kym uschnu a potom ich pekne vytocim prstom a zasa nanesiem spiralku a zasa vytocim az kym nieje vysledok supis pupis.je pravda ze je to robotka ale stoji to za to.a na rozdiel od kliestikov to nenici riasocky.fakt odporucam :)

emilly82

Jednoznačne volume diva 1. špirála pri ktorej nepotrebujem klieštiky a mám oči ako bábika. Číslo 2. je glamm eyes, podobný efekt, ale bez klieštikov to nejde. Ružovo-zelenú maybelline mám, ale okrem toho, že je uhľovočierna a ťažko sa dáva dole, zázraky od nej nečakaj.

kaciatko_7

pisala som tu ze maybelinku som este nemala, ale ako si tu napisala ze ci niekto nemal tu ruzovo - zelenu, tak teraz som si spomenula, ze som mala prave tuto... bola to jedna z mojich prvych spiraliek... a myslim si ze nebola najhorsia, velmi nepamatam, ale viem ze bola taka cierno cierna... uplne taka uhlikova, aspon mne sa tak zdala a je vhodna aj na citlive oci...

mirka 23

Na objem je velmi dobra Loreal volumissine. A naj askara je Max factor falls lash effect, ale ta nezahusti velmi, ale super vytoči a predlži.

Krevetka810

ďakujem všetkým za názory ale posuniem ešte tuto temu:)takže ak má ešte niekto skúsenosti podelte sa:)ozaj, nemal niekto tu ružovo-zelenu maybeline?tu taku asi prvú od nich čo vyrobili....:/

matamata

ja mam rada obe znacky, podlamna su porovnatelne..z maybelline mam rada tu zltu, ta je super podla mna, ale aj ine boli dobre a z astor air max...

mniau77

No urcite Astor,ja pouzivam taku v zlatom baleni tusim Volume Diva sa vola,je za dobru cenu a fakt dobra,ma taky akokeby obojstranny stetec-podla toho ako ju drzis tak ti urobi dlhe aj huste mihalnice. Predtym som tiez pouzivala astorky tie s lycrou a podobne a ked nemam chut experimentovat tak siahnem o nej.