Výkup zubného zlata - korunky

avokimada

prosím poradí mi niekto,kde by som predala dentálne zlato nevyčistené?som z okresu Prievidza,no bližšie mám Partizánske.ďakujem

lost

PhDr Kozumpl

Ale zaujimalo by ma co znamena "brzo zacne klesat"
Kolko to bude v 15.12.2011 napriklad?
1600, 1800, alebo 1100, ci 700 ?

Podla mna sa USD bude neustale oslababovat a preto nebude problem preskocit 1800 ako svihadlo. I ked, tazko povedat, zalezi ako to zmanipuluju. Ani Lybia nepohla zlatom, stale je to 1400.

lost je laik! preto sa zaujima o nazor inych :)

lost

PhDr Kozumpl

Bodaj by islo dole, nakupim viac zlata do portofolia za menej penazi :)

Vsetko je o "okolnostiach"

"Zlato bude menší priorita než jídlo, "
ano, ale nemozem si skladat plechovky tuniaka az na mesaic (zo zeme).
preto zlato by som odporucal ako DOPLNKOVA investicia ale nikdy nie primarna (to je spekulacia, nie poistka viac menej)

- VODA, a az potom
- Jedlo
v neposlednom rade aj pusny prach a hlavne SKUSENOSTI hladat, filtrovat vodu a vediet ulovit, pestovat jedlo.
- Kontakty
Tym nemyslim nejakeho politika, ale inych rovnakozmyslajucich ludi, co su schopny utvorit pevnu a vernu skupinu ludi, niekto vie zabezpecit vodu, niekto ulovit jedlo, niekto postavit solarny kolektor, atd atd..

Zlato je fajn, po katastrofe, na prenost velkeho kapitalu.

Nikto mi za 1oz neda 1000kg muky. JEDINE, ze by mal tolko muky, ze jeho cielom bolo ziskanie lacneho zlata, tak da cenu 100kg muky za 1oz zlata. V krize je to super cena. No a znova sa bude akumulovat bohatstvo u bohateho :D

PhDr Kozumpl

Ahojte všichni, zlato brzo začne klesat, protože je uměle vyšroubované nahoru z důvodů krize, jenže zanedlouho se to otočí a spousty lidí, kteří spoléhali na perfektní způsob zbohatnutí zjistí, že místo vize velkých procent se brzo začne zlato vracet na původní hodnotu z důvodu potravinové krize, která přijde co nevidět. Zlato bude menší priorita než jídlo, proto nespoléhejte na žlutý kov, zkupovat zlato mělo smysl na začátku stoupající ceny, teď už je to trošku zbytečné, raději to prodejte dokud je čas a kupte svým blízkým něco pěkného co jim udělá radost.

mate59

chod do zlatníctva,oni ti to zvážia,zmerajú karáty a hned vyplatia,ale ceny sa jednotlivo líšia, do 6 eur za gram.

andula

Ja by som to zlato nepredávala, ale nakoľko si musím dať prerobiť mostík na keramický z dôvodu alergie na kovy, potrebujem nejaké financie. Ďakujem.