Čkanie

natasha

no tak ja ti poviem ze ja som mala podobne problemy brutalne sa mi ckalo v kuse 2 hodiny ako to cloveka brutalne vycerpava, rodicia ma zaviezli na pohotovost, tam na mne skusali setko mozne , sladke, kisle, horke, zadrzanie dychu nic nepomahalo, potom ma nieco zacalis trasit ze mam nieco s miechou ci s cim a nakoniec mi to preslo po 2 a pol hodinach xi xi ale lekari ma poslali do nemocnice na pozorovanie a take kompletne vysetrenia, ukazalo sa ze mam cosi zo zaludkom a tak, dali mi nejeake lieky a uz rok nemam problemy s ckanim xi xi mne este jeden kamarat poradil ze treba pit z pohara ale nie klasicky ako sa pije ale z tej hornej casti vyzera to dost komicky a clovek sa poblieva hehe ale poviem vam 3 krat mi to pomohlo xi xi clovek sa nesustredi na to ckanie ale na to aby sa napil z toho pohara a nepoblieval sa. Ako neviem co je na tom pravdy ale mne to pomohlo a mozno to bola nahoda.Tak drzim palce

brunuska

vazne? to je zaujimave- to som este nepocula. Len moze byt sranda ak sa mi zacne ckat niekde mimo domova kde budem rychlo zhanat grapfruitovy dzus?? :-)

brunuska

na ckanie existuje akupresurny bod- nachadza sa tesne pod nosom presne v strede medzi nosnymi dierkami-vyvinut jemny tlak najlepsie ceruzkou co ma na konci gumu-tak tou gumou alebo klbom prsta a 10 sekund masirovat pohybom hore dolu.

Aria

Ahoj, ja mavam take stavy pravidelne. Zacne sa mi ckat a niekedy to trva aj 2 dni. Je to neskutocne vycerpavajuce... A tiez mi nic nepomaha, takze ak niekto viete nieco dobre, radte :o).

ethel

čkanie je vyvolané podráždením bránice,ako udiera na plúca vydáva to čkavý zvuk..prelistuj internet o bránici..