Kde si nájsť chlapca?

GiovanniX

ja nehladam partnerku cez toto forum :D nato su ine webove stranky na zoznamovanie:D ale tak nikdy nevie clovek,ze kde si najde polovicku...nebola by ani prva a ani posledna ktora by si nasla cez net priatela:)

youki

GiovanniX: a nechcel by si aj fotky?

a teraz vazne: cez forum by som radsej nehladal :D
a myslim ze po tom ani netuzi, inak by aspon lokalitu napisala nie?

GiovanniX

napis aspon ze odkade si a daky email,dakto sa ti mozna ozve...nikdy nevies kde si najdes lasku :) mozna aj vdaka tomuto foru :D

youki

Zameraj sa na zaujmy, lebo nieco by ste mali mat spolocne.
Napr. ja osobne nemam rad spolocenske akcie typu diskoteky a pod. cize urcite by som tam silene nechodil, aby som niekoho nasiel. (tvoja veta "chodim medzi ľudí do špoločnosti, som ako dobrovoníčka" mi znie, ako keby si len kvoli tomu chodila do spolocnosti, aby si niekoho nasla.

Venuj sa zalubam, prihlas sa do nejakeho kruzku co ta bavi... to musis vediet ty.

Napriklad v mojom odbore (studijnom) sme skoro len chalani a co viem od ostatnych, priatelky si nasli cez spolocne zaujmy, kedze by tazko len tak stretli babu :) To su nevyhody niektorych povolani, kde prevazuje jedno pohlavie, no neviem z akeho dovodu si este nikoho nenasla - treba zistit :)
vela stastia

mate59

si mladá a šance máš pred sebou,to si ako dobrovoľníčka na nejakej akcii ešte nanaďabila na niekoho,kto by ti imponoval?Alebo v práci,okolí?treba vyvinúť aj trošku ženskosti aby dotyčný videl, že máš záujem,alebo máš problém s komunikáciou?Iste sa nejaký princ zjaví,čoskoro.