Dobrý Sex?

Príspevok v téme: Dobrý Sex?
Martyr.Girl

Ahojte,mám otázočku hlavne na mužov,ako si predstavujete dobrý,kvalitný sex ?

Mám partnera,s ktorym máme iba sexuálny vzťah,zatial sme problem nemali,iba keď sme boli opitý sa neurobil.

Chcela by som nejako ešte ten nás sexík vylepšiť,nemožem povedať že by ma to nudilo vobec nie,nezdráham sa ani orálnemu ani análnemu sexiku,ale napriklad ake polohy su pre vás najlepšie ??

Vždy keď sa ho opýtam,povie že super,že sa mu o páči a že hlavne nech sa to páči mne,ja problem s komunikaciou nemám,povedala som mu čo ma vie priviesť na vrchol hned na začiatku,jedine čo mi robí problém mi asi hlboký orál nejako ma pri tom napína,aj ked by som ho rada priatelovi urobila :)

Tak nemáte nejake stranky na nejaké neobyčajné polohy ? ako si vy muži predstavujete atmosféru pri dobrom sexiku ?Vzrušuje vás keby vám vaša polovička predviedla ako sa urobí ?

Dakujem za odpovede :))

laila4789

Martyr.Girl:
Hehe super plán :) to sa mu bude určite welmi páčiť.
A keď sa bude dať tak mu môžeš povedať aby bol nachvilku dole hlavou nech mu trci dole zo sedadla abo tak, wtedy sa mozog lepšie prekrví a bude mu eeeste príjemnejšie abo sa možno urobí owela rýchlejšie, ale nech tak nie je dlho len na chvilku.

Martyr.Girl

Tak uvidíme či budeme spolu v piatok ked ked mám taku šiatku tak si ho pekne zviažem naprv ruky pekne mu ho spravim ustami nech sa len pozerá a potom mu zaviažem oči a znásilmím ho :D potom sa nebudem bránit ani výmene uloh :D

laila4789

Používateľ
Martyr.Girl:
aha no v aute by to bolo eešte zaujímvejšie :P, ale nie jasne to by ste si hadma aj ubližili :(.. inak ja by som chcela vyskúša sex pri stroboskope :P, môže to byť sranda :P
ešte je celkom fajn keby ste pri tom vobec nevideli, my si zvykneme previazať oči šálmi, taktiež newim či ste experimentovali napr. s čokoládou, trošku ju necháte rozpustiť zamažete sa ňou tam kde chcete :P a potom ju pekne zlížete :). to som robila tiež v aute.
jaj ak máte kus viac času, tak môžte skúsiť niečo také že vždy pre vrcholom prstanete, napr : budeš mu robiť ten orál a keď už bude len len tak prestaneš a aj on tebe a párkrát to tak zopakujte, ale vždy udržujte ake take vrcholne vzrušenie

Martyr.Girl

to Martyr.Girl :

uff tušim amete rovnaky nick,nie je to iba o sexe ale uznavam mam ho rada,ale skor sme kamarati ktorí majú románik