zas a znova

Príspevok v téme: zas a znova
zuzana854

chcela by som sa spytat, ze v com to je, ked niekto sa snazi a nechudne a niekto mozno ani nechce a kila sa priam same stracaju??

a da sa zbavit myslenia a zavislosti na jedle? lebo ja by som to v mojom pripade nazvala naozaj zavislot. proste snazim sa schudnut, ale dam si soju, zeleninku a pod. na obed. ale nejako ma to nevie zasytit a o hodinu vybrakujem chladnicku. a potom ten pocit v zaludku!! strasne. citim sa ako tehotna. neviem dokedy to bude este trvat. ako si mam vybudovat pevnu volu a poviem si- to nie! a vydrzim!!! potom si pripadam ako ubohy clovek, ktory podlahne jedlu! a kilecka sa nabaluju a ja neviem ako dalej:(( po takych 3 dnoch prezierania si poviem, ze uz sa spamatam a budem vzorna..ale niekedy mi to nevydrzi ani cele dopoludnie a uz zas jem!! ved to nie je normalne aby clovek uprednostnoval jedlo pred normalnym zivotom. ale neviem ako mam postupovat. ako s tym skoncit??? och pomozte..dakujem

chudnuca

Caute baby,
ak este mate zaujem tak tu je navod na zdrave chudnutie. Ja s nim zacinam, vlastne som zacala
R: najneskor do 8.00
tekutiny: caj cierny, zeleny, bylinkovy, cierna kava, voda,soda,min.voda
Masove vyrobky:šunka dusena,hydinova,lahodkove kare,morcaci narez,ryby vo vl.stave
miecne vyrobky:nizkotucne mlieko,syr s obsahom tuku do 40%,parene syry,ovci syr, kozi syr,zakysanka,biely jogurt-nizkotuc.,acitko,cmar,nizkotuc.tvaroh
pecivo:tmavé a celozrnne,
zelenina, varene vajcia
Obed:
polievka.zeleninova,paradajkova,rybacia,masovy vyvar,kapustnica,hribova
Hlavne jedlo.chude maso-varene,dusene,pecene a ryby
priloha:zelenina,
vecera:polievka,salat,surova zelenina, vajicko, masove vyrobky,mliecne vyrobky
To je na 3 tyzdne, potom sa pridaju dalsie potraviny
VELA STASTIA

Obed:

chudnuca

Zuzi neviem ci budes moct na operaciu, mam ich za sebou niekolko a nikdy ma neoperovali ked som bola prechladena.vraj nemozu.najprv ma preliecili a potom. tak vela stastia a doktorovi radsej povedz pravdu.

zuzana854

no vcera ma len hrdlo bolelo.. nastastie, dnes je to uz ovela lepsie a dufam, ze do vecera to uz bude uplne v pohode a akurat dnes zas mam nadchu.. takze tak na striedacku..

Essaouira

zuzana854: Máš aj nádchu, či ťa len bolí hrdlo? Pretože ja som chytila pred týždňom oboje naraz a našťastie, horúce Theraflu zabralo. Len neviem, či môžeš pred operáciou užívať paracetamol, ktorý Theraflu obsahuje.

zuzana854

mate59: dakujem velmi pekne:))
chudnuca: ano, jasne, suhlasim v tom aby sme sa podporovali..mozno nam to tak pojde jednoduchsie a predsa len je lepsie ked sa ma s kym clovek podelit o svoje pocity.. ale bud. tyzden budem mimo idem na operaciu.. teda dufam..

chcela by som sa tymto sposobom aj poradit s ostatnymi..v utorok mam ist na operaciu a este mi dr. povedal, aby som sa snazila neochoriet no a ako naschval to vcera na mna nejako dolahlo. nebola som asi rok chora a teraz to prislo. nastastie sa citim fajn, len ma strasne boli hrdlo. nemam ani teplotu. skusala som aj kloktat slanu vodu.. neviete, dostanem sa do pondelka z toho? lebo nechcela by som aby sa kvoli tomu presuvala operacia, ale vraj sa neoperuje ak je clovek chory.. och, tak taka som z toho nestastna..pijem len caj s citronom.. a snazim sa zachranit ako mozem.. len neviem, co by mi este pomohlo.. aby mi to preslo a bola som fit..(a jedina vyhoda, ze jest mi vobec nechuti..:) )

chudnuca

Ahoj zuzi,
presne viem o com pises, ako keby som citala svoje vlastne skusenosti.ja takto chudnem a priberam uz treti rok.niekedy som mala 60 kg dnes mam 80 kg ale rozhodla som sa s tym definitivne skoncit, vlozila som sa do ruk odbornikom na chudnutie, mam zacat od 1.jula a tak dufam ze to zvladnem. mozno by sme si mohli navzajom pomahat a vymienat skusenosti. Tak do toho!!!

zuzana854

ved ja by som tak veľmi chcela schudnúť.. a možno aj všetkým ukázať, že niečo dokážem..a hlavne kvoli sebe.. veď určite sa od toho budu odvíjať aj ostatné veci.. mozno tak raz zazit den s chudou zenou ako sa stravuje kolko je.. lebo ja si to ani neviem predstavit.. a u nas kazdy je kedy chce, co chce a ostatni nemaju problem len ja ano.. uz som si povedala, ze ked tak- budem jest vsetko, ale len ochutnavat.. len to chce skutocne silu a pevnu volu vediet si povedat STOP.. dufam, ze to dokazem, ze moje usilie bude mat aj uspech a ze sa mi to podari... chcela by som to dat dole cez leto, lebo je to asi najidealnejsie obbdobie.. och, tolki ludia to zvladli a vyhrali boj, musim aj ja v sebe najst uz konecne silu, ktorou by som to dokazala..aby som sa nemusela za seba hanbit a konecne sa citit dobre vo vlastnej kozi..len aby sa mi to podarilo..

mate59

zuzana,ak nemáš pevnú vôľu,budeš stále v bludnom kruhu,pekne sa ti podarilo zhodiť dve kilá - vidíš, že to ide - ale jojo efekt je sviňa.Ty si nechala svoje tukové bunky vyhladovieť, oni sa scvrkli,ale akonáhle porušíš a začneš jesť/ako to ty nazývaš žrať/ oni sa zasa nafúknu.
Pokial nebudeš mať správnu životosprávu,nevyhráš.To isté platí pre vôlu.Keď ješ 5x denne, nemôžeš byť hladná.To nie je len o hlade.Ak už nevydržíš, daj si zeleninu,dodá ti pocit sýtosti.