chcem mu znova veriť !!

xyxy

Pridám jeden mužský názor.Nevera veľmi zraní každého, kto ozaj miluje, je jedno či muža, alebo ženu.Kolko ste spolu? Ak málo, tak potom čo bude robiť o pár rokov?Aj keď odpustíš, tak na to celé dlhé roky budeš myslieť ak si citlivá.To, či s ním ostaneš si musíš zvážiť už sama.

ela2

Viem, že sa to hovorí ľahko tomu, kto to nezažil, ale tým, že sa trápiš, nič nevyriešiš, iba sama sa zničíš. A čo keby ťa podviedol manžel? A máte doma spoločné deti? Povedz si, že mohlo by to byť aj horšie a na takého neverníka, ktorý ťa ešte nepriviedol k oltáru sa vykašli. Možno pomôžu dočasné kopačky. Ale neveru pred manželstvom by som len tak ľahko neodpustila. Skús ho aj ty trocha potrápiť a daj mu pocítiť že ťa nie je hoden a že si sebestačná. Ela

katika88

No ja teda neviem ale ja by som mu uz nemohla verit stale by ma to zozieralo a bola by som nestastna ze bol s inou...

sinka

uvidis,ako sa bude prejavovat dalej.ak naozaj lutuje a bude vam to klapat pekne,tak to ti tiez pomoze. ak bude stale davat dôvody na podozrenia,tak to bude horsie...lebo neviem,aky je to typ chalana. nemam rada takych,co maju vela dobrych kamaratok a casto su s nimi,vyvolavaju si a vypisuju.to ma robi neistou.

sinka

potom uz len asi CAS,ktory moze trochu pomoct. tie pocity ti verim,a neviem,ci zabudnes uplne...ale sme rozni,v tom je to.jedna sa s tym nezmieri vobec a rozide sa,ina preplace veky,dalsia to hodi za hlavu rychlejsie.

liq

prepac, ale nemam. bude ta to trapit stale. prepac, ale viem to z vlastnej skusenosti. budes sa stale citit ukrivdena a podvedome mu aj ty budes chciet ublizit. neviem inak poradit...