Čierny výtok

Príspevok v téme: Čierny výtok
zúfala 6

dobrý deň,
môj problém spočíva v tom, že už vyše týždňa mám hustý tmavo hnedý až čierny výtok aký býva pred menzesom, teda som aj mala vtedy dostať menzes, ale nič "iba" tento výtok neviete čím to môže byť?? lebo už to trvá dosť dlho... a u gynekológa som ešte nebola bojím sa tam ísť

Simonka88888

Ahojte. Mám podobný problém. Už druhý deň mám taký hnedastý- až čierny výtok. Problém je v tom že ešte nemám menštruáciu.(budem mať 15) Veľmi sa bojím a neviem čím to môže byť spôsobené. Toto isté som mala asi pre 3-4 týždnami. Ale nie také tmavé :( Neviete mi poradiť čo by to mohlo byť ? Mám očakávať prvý menzes ???

zdravie14

Misenka to je z prechladnutia, skus sa okupat v teplej vode, taku ako znesies, posed si vo vani a potom rovno do postele. Ak je to z toho,tak by to malo povolit a menzes sa spusti.

misenka11

už vyše 3 týždňov nemám menštruáciu mala som len jeden deň nejaký tmavý výtok a to veľmi slabí a teraz prišiel znovu...môžte mi poradiť ? ďakujem

matamata

vsetky lieky na oddialenie menzesu su vylucne na lekarsky predpis, pretoze su to hormony...
je to napr norethisteron

mirka83

zúfalá
ja som dostala injekciu na oddialenie krámov, o tabletkách som nepočula, ale určite sú.. vyskúšaj sa na to spýtaj nejakej ochotnej tety lekárničky, či nie je na to niečo voľno predajné..

zúfalá 6

sorry asi som sa nesprávne vyjadrila, chcem si s tabletkami oddialiť, lebo citrony a podobné "recepty starej mamy" nie sú 100% len sa bojím či to nebude mať nejaký negatívny vplyv fakt by som nechcela tú dovolenku stráviť v kŕčoch alebo niečo podobné... nemusí ma lekár vyšetrovať, keď tam pôjdem iba kvôli týmto tabletkám?? .... a ešte k tomu výtoku- hej viem, že býva pred krámami len teraz to trvalo vyše týždňa a je to trochu dlhá doba na výtok ..

mirka83

zúfalá 6
a fajn, že si krámy dostala, aspoň si nemusela navštíviť doktora..
a inak ten čierny výtok má väčšina žien pred krámami, je to predzvesť krámov. V norme to už nie je vtedy, keď sa ti krámy nedostavia, čo už nie je tvoj prípad :-)

mirka83

zúfala 6
moja, sama si krámy bohužiaľ nijak neoddiališ.. jedine keby si brala hormonálnu antikoncepciu a nedáš si tú povinnú prestávku ale pokračuješ v užívaní. Vtedy krámy nedostaneš.. ale bez týchto tabletiek sama asi nijak.
hovorí sa, že na to pomáha keď budeš piť citrónovú šťavu, tá ti oddiali a červené víno - privolá.. ale to sú len také babské povery.. Keď chceš najbližšie si to pred krámami vyskúšaj, ale zázraky nečakaj :-)
najlepšia je na to injekcia od gynekológa, to je jedine tutovka

zúfalá 6

mirka,

viem, že to niekedy "štrajkuje" zozačiatku, ale ja mávam pravidelne a mám ich už 3 roky, tak ma to prekvapilo, že čo sa deje a už je to v poriadku dostala som :-D a ked tak rozmýšlam, že to možno bolo aj zo stresu len som si to hneď neuvedomila...

a ešte mám jednu otázku, že chcela by som si na budúci mesiac oddialiť menštruáciu... máš s tým nejaké skúsenosti?? pýtam sa len tak informatívne, viem, že musím ísť ku gynekológovi...