ako spevniť stehná?

Príspevok v téme: ako spevniť stehná?
veseláM

Ahojte, schudla som a aj chudnem, tuk mi z brucha pomaly zchadza aj z ramien šlo čo to dole, ale aj ked chodím behať, denne bicyklujem tie moje stehná vyzerajú ako roztrasený puding, viem že je to preto lebo ešte je na nich tuk, ale nemá niekto rady ako tým mojím stehnám napomocť aby ten tuk šiel rýchlejsie dole, alebo aby tie stehná vyzerali pevnejšie?! som z toho kus zufala lebo leto sa bliži, bruho mam relativ ok ale ešte vždy mám pocit že na sukňu môžem zabudnúť, necítila by som sa v nej kvôli stehnám dobre. poradte

xdanielax

Diana39 - s tou stravou to Maoam vystihla. Bielkoviny nam buduju svaly. Kazdopadne by si sa mala viac zamerat na pestrost svojej stravy a skusit si najst nejake potraviny,ktore budes moct jest aj rano. Ver tomu, ze sa to da naucit. Ja som tiez kedysi neranajkovala, lebo mi to "nerobilo dobre" a teraz si neviem predstavit, ze vyjdem von bez ranajok. Skus a uvidis ze to pojde :)

Maoam

z toho co pises o svojej strave, asi ti chyba dostatocny prisun bielkovin, to sa ti potom ani nemaju z coho tie svaly tvorit, skus zaradit viac mliecnych vyrobkov (tvaroh, cottage, syry), tuniak, ryby, chude mäso ak mas rada, ak nie, tak tofu, strukoviny a dalsie rastlinne zdroje plnohodnotnych bielkovin

Maoam

Diana39, nerozumiem narazke na moju 'dokonalost'?

ale tak jasne, niektore zeny si nevedia odpustit taku poznamku

ja som myslela svoj prispevok v dobrom, lebo je fakt rozdiel ci ma dakto 165 alebo 175cm, nebolo to myslene ustipacne

no a mlandravost - to ma vela zien, zvlast ak maju malo svalstva, to tiez nie je myslene negativne, len ako tip ze ak mas tento konkretny problem, co na dialku nikto nevidi, tak pomaha posilovanie, ako ti uz xdanielax napisala

Diana39

xdanielax: tak naposledy som sa merala na preventívnej prehliadke ...a mala som 169 cm ..momentálne sa nemám ako odmerať ..teda mohla by som, ale určite to nebude presné keď sa budem merať sama..čiže preto som uviedla moju výšku tak ako som uviedla..čo sa stravy týka tak neraňajkujem ...neprospieva mi to ..prvý krá sa najem približne o tej 12-tej ...to si dám rožok alebo jablko ..proste niečo malé ..potom keď prídem domov ..cca okolo 3 pol 4 sa "naobedujem" ...)každý deň niečo iné) .. a potom jem už len okolo 9 ..a to si dám niečo podobné ako na "raňajky"

xdanielax

Diana39 - myslim, ze ste sa s Maoam vobec nepochopili :))
je v poriadku, ked mas pocit, ze by si mohla byt vyssia, ale to zaroven nevylucuje presne odmeranie svojej vysky - ono je to fakt celkom zaujimavy udaj - hlavne ked sa clovek zaobera pomerov vyska/vaha:)

xdanielax

Diana39 - asi bude treba zajst do posilovne a namiesto s vlastnou vahou robit cviky (aj drepy) s vyssou vahou a mensim poctom opakovani. 30 drepov s vlastnou vahou si robim ja, ked nechcem aby som mala velke stehna /co aj tak mam :D / ked chces objem, musis pridat vahu a menej opakovani (3-4 serie su ok). a stravu mas aku? nenapises?
Maoam - ;))

Diana39

Maoam: tak tých 173cm by som mala mať určite ;) ..a ja si myslím že pár cm navyše by nezaškodilo..práve naopak..no možno som mľandravá, ale myslí na to že nie každý je dokonalý ako ty ;)

Maoam

to je aka vyska 170cm +/- 5cm, to sa hadam mozes presnejsie odmerat, nie? lebo je rozdiel mat vahu 46kg na vysku 165cm a na vysku 175cm ;-))

stehna s obvodom 44cm je nieco uzasne, superstihle nohy, bud rada, ze ich mas take, ale asi si mlandrava, tam zaberie posilovanie, xdanielax je ten najlepsi poradca ohladne tohoto