Gelové nechty - kúpa sady

marika11

Ahoj aj ja aj kamoška sme si gélové sady objednávali z www.ambima.sk a spokojnosť do teraz. Takže by som kľudne odporúčala aj tebe :)

barunka912

Tie štartovacie sady dosť často obsahujú milión pomôcok, z ktorých polovicu ani nevyužijete. Hlavne nech to vyzerá, že je tam toho veľa. A tiež vo väčšine týchto sád sú tie najlacnejšie nekvalitné gély aj ostatné prípravky na nechty. Ako píše aaada, radšej kúpiť z normálneho obchodu sadu s kvalitnými produktmi. Ja nakupujem tu www.gelovenechty.sk majú tam kvalitné gély a aj tá štartovacia sada vyzerá super

sady

anny ved v tom obchode aj tak nic nemas. nakupujes to v ba v nemenovanom shope a teraz si akoze v shope nahadzujes ceny a mas obchod. nemas vyber ani ceny. a tiez by ma zaujmalo ci davas aspon faktury a pracujes cez nejaku zivnost. ja nemam nic proti skusajucim obchodnikom , ale nech to ma aspon uroven. a tiez som za obchody ktore maju aspon meno.

anny...

aaaada!!! Ja žiadne ohrievače voskov nepredávam!!!!!! Mám jedine túto jednu stránku, kde predávam veci výlučne na gélové nechty. A predala som už toho dosť, a keďže veci predávam kvalitné, ešte som žiadnu reklamáciu nemusela riešiť. Ale keby ku tomu došlo, tak bez problémov pošlem nový tovar namiesto starého.
TAKŽE AAAADA NABUDÚCE SA SŤAŽUJ U TÝCH, KDE SI TO KÚPILA A NEROB ZLÉ MENO POCTIVÍM OBCHODNÍKOM, KTORÝ S TEBOU NEMAJÚ NIČ SPOLOČNÉ!!!!!!!

aaaada

ja som kupila na nechty-nails.sk a som spokojna. a hlavne je to normalny obchod kde teda aspon dufam nebudem mat problem ohladne reklamacie. Lebo minule som kupovala ohrievac vosku na depilaciu na tychto vasich skusobnych obchodikoch co si robite a o mesiac mi nesla a reklamacia tiez nejak nesla. tak ja uz zanic nenakupujem mimo registrovanych obchodov a ani neodporucam. a ani nie ste o nic lacnejsie !!

anny...

Ahoj. Ja sa zaoberám predajom sád na gélové nechty. Ak je to ešte aktuálne, môžem ti poslať. Cena je 40€. A obsahuje všetko, čo potrebuješ na robenie gélových nechtov. Napíš mi sem alebo na email a pošlem ti reálne foto. Okrem toho predávam aj vela ozdob na nechty