neviete ako sa vola nova znacka aloe vera?novinka?

pietrop2

Ja osobne užívam aloe vera ,necítim zhoršenie,ale môže nastat po prvej, druhej,alebo tretej flaši. Je to individuálné,preto sa doporučuje ak sú nejaké akútne prípady dávky pomaly zvyšovat.
zo začiatku si nedávaj 3x30 ml na takúto dávku prejst až po 4-5 tyždnoch.na začiatok stačí 3x10 ml za den. Celková dávka by mala byt kolko máš kg tolko ml za den.

pietrop2

Ja názov firmy viem, ale chce to osobné stretnutie, lebo jeto na vysvetlenie,ak mi pošlete tel.číslo dám Vám bližšie info.ak by som Vám dal teraz info cez net , tak ma tu niekto napadne , že tu predávam a pod.
ja som v tej firme už zaragistrovaný.Tak o tom niečo viem.
Napíšte,mi na email a dám info

miselinka28

a fakt asi neviete aku dobu trva kym sa to zhorsenie zacne zlepsit.zasa nechcem vyzerat cele leto jak debil:(

joni_

uz som o tej novinke pocula, aj som sa na to pytala, ale nikto nechce vyzradit nazov firmy, tak neviem naco o tom pisu, ked je to tajne :)

joni_

vseobecne pri piti aloe vera moze na zaciatku nastat zhorsenie, lebo telo sa detoxikuje aj cez pokozku, po case by to ale malo ustupit a stav pokozky sa zlepsi, ako dlho to trva to zavisi od stavu daneho organizmu, popri piti aloe mozes pouzivat aj priamo na pokozku produkty z aloe vera
nemam osobnu skusenost prave s liecbou akne, mozno niekto iny ti este napise

zuzuzulienka

to ja fakt neviem,mna by skorej zaujimalo ci moze nastat ,ze sa ti akne zhorsi po piti aloe vera :( co teda nie je moc fajn.,...kolko to zhorsenie trva a kedy akne zacne ustupovat ked pijem aloe vera?nema niekto skusenost please?