depka z voľna

Príspevok v téme: depka z voľna
:(((

Mám takýto problém, ktorý mi strpčuje chvíle, keď mám voľno. Cez týždeň chodím do práce, kde sa necítim nejako extra dobre. Cez víkend kedy mám voľno, alebo počas dovolenky príde na mňa strašná depka, a niekedy mám pocit že je mi lepšie v robote, kde mi v podstate nie je dobre. Čo to môže byť? Máte aj vy takéto pocity?

:)))

Vďaka za vaše reakcie, viem že na tom je alebo bolo veľa ľudí, úprimne si želám naplnenie vo svojom živote, sebarealizáciu, hlavne byť sama so sebou spokojná. Uvedomujem si, že správanie iných ľudí je o nich, nie o MNE! Šťastný, vyrovnaný človek nerobí intrigy, neohovára a to je pravda. Robia to ľudia ktorí majú v sebe strach a hnev.
Verím, že sa mi naskytne pracovať v normálnom prostredí, zatiaľ chcem robiť všetko najlepšie ako viem tu kde som a verím že pozitívna zmena príde. To naplánovanie voľna je dobrý nápad:)

wowo1

ja som nikdy nepracovala.asi 15 rokov............a depka..to mam ked vybavujem na uradoch.po vs som nikdy nepracovala a seberazlizaciu mam v dennodennom zivote.
citaj filozofiu
chapem ako moze taky otrok co ma 8 hodin zmysel zivota postradat zmysel zivota,,kedze je tak tupy ze len praca a otrocina mu dva zmysel..a nemal na to sa zamysliet nad qou vadis

tak

... ja si myslim, ze to chce rapidnu zmenu, ... skus si na soboty nedele Tvoje volno naplanovat, nieco, co Ta bude zaujimat tesit, ... na co sa budes tesit dopredu, prist na ine myslienky, alebo jednoducho vypnut, oddych, relax, dovolenka, odist zo stereotypu, ...

zmena

Tieto pocity som veľmi dobre poznala na minulom pracovisku, v zamestnaní vypätie a keď som bola doma, bolo to ešte horšie,/víkendy, dovolenka/- stres čo ma tam zasa čaká..zmenu priniesla úplne nečakaná ponuka na zmenu zamestnania, robím v tom istom obore ale na inom pracovisku..a zistila som, že existuje normálny život.. želám Ti, aby sa aj Tebe takáto zmena podarila

lady24

A ked sa smiem spytat, v akej profesii pracujes? Verim, ze po celom dni clovek nema velmi silu dokonca ani relaxovat. Ale skus na to vyuzit prave ten vikend. Napr. prechadzka v prirode dokaze super doplnit energiu, alebo si len pozriet nejaky dobry film. Mas partnera?

:(((

Áno, je to tak, presne si to vystihla. Tiež som uvažovala o nejakej záľube, ale niekedy keď prídem z roboty domov, som totálne vyšťavená. Moja práca nie je fyzicky ťažká, ale niekedy dosť vplýva na psychiku a to pracovné prostredie je miestami neznesiteľné. Mám niekedy pocit,že asi normálne zdravé prac. prostredie na tejto planéte ani neexistuje. Niekedy ma tá depka normálne až paralyzuje a nie som schopná reálne vnímať život. Chcem normálnu prácu s normálnym kolektívom. Veľmi si to želám!!!!!!!!!!!!!