hanbím sa vyjsť na ulicu

Príspevok v téme: hanbím sa vyjsť na ulicu
sandra.b

Ahojte. Som hrozne zakomplexovaná a hanbím sa vyjsť na ulicu za bieleho dňa. Mám veľké prsia a mám veľmi nepríjemný pocit akoby sa mi na to každý díval. Najradšej sa zatvorím doma a idem von, ked je tma. Ak mám ísť von za bieleho dňa, spotím sa veľmi /normálne cítim ako mi po tele tečie pot a červenám sa. Má niekto podobný problém

Lu_cia

Je to veru pravda :) Sandra, ak je to skutocne iba prsami, tak si ich daj zmensit, myslim, ze pokial su take velke a zatazuju chrbticu, mala by ti to zdravotna poistovna preplatit. Nezabudni, ries to, neskryvaj sa, len to prehlbi tvoj problem.

ojka

Lu_cia (: pravdu máš, o ňom som už kedysi čítala a samizda, že o pár mesiacov má prísť aj do čiech, ale raz ma zaujala jeho myšlienka : "Myslím si, že nemať ruky a nohy nie je vôbec najväčšia invalidita. V skutočnosti je najväčšou invaliditou vaša myseľ...."
(;

Lu_cia

Vsak sa k tomu ten chlapik statocne postavil? Ale podstatne je, ze k tomu dospel. K vsetkemu musime zaujat nejaky postoj, je to skutocne vsetko v nasej hlave. Ty mas stale moznost s tym nieco urobit, maj sa rada, tak v sebe najdes silu preniest sa aj cez posmesky okolia, ci co. Ja som zazila hrozne detstvo, hanbila som sa ako pes, k tomu strach ... nemam jednu veselu spomienku (alkohol v rodine), trvalo to asi do mojich 15. Ale co ta nezabije, ta posilni. Na svete je okrem blbov aj kopec uzasnych skvelych ludi. Ty si urcite jeden z nich. Zahod predsudky a strach a zacni odznova, akoby sa nic nestalo :)

jozinko

priznak socifobie,si utiahnuta,bojis sa co si o tebe ludia pomyslia...tiez to poznam.a pritom ty za to nemozes,ja som povystrajal horsie veci,ludia o tom vedeli,suskali si o mne...tiez som chodil von za tmy...nauc sa mat nazor druhych na haku.pametaj,ludia neziju z teba.mozno len minutu,potom pridu spat k svojim problemom.hlavu hore,vsetko je v tvojej hlave a na tebe zalezi jak sa k tomu postavis.povedz si: aa chodte vsetci do pekla!

Lu_cia

Sandra, urcite to mas tazke, ale pozri si toto:

www.wimp.com

Skus svoj problem riesit, mozno to odkonzultuj s lekarom, hlavne to ries. Neboj sa, vsetko je v nasich rukach :)

nathália09

ale ty musíš byť aj hrdá na svoje prsia,musíš chodiť sebavedomo-ja viem že sa mi to hovorí...ale musíš sa vediet aj naučiť sa aj tváriť-aby nebolo vidno,že ta to trápi-lebo z tváre sa dá aj čítať,že ta to trápi.Chápeš,??

nathália09

prosím ta-velke prsia,?ved teraz ženy si väčšinou dávajú zvúčšovat-pozri si silikonové prsia-ja som mala 1-tky,a čo som pribrala mám 3-ky,a som velmi rada aj ked sa mi to nepáčilo-môjmu manželovi sa to velmi páči.A pozerajú na teba lebo si velmi pekná.Už chápeš??

alusinka

Ja sice nemam velke prsia, ale podobne veci som prezivala pred par rokmi... Dokonca som som mala pocit, ze kazdy kto okolo mna prejde o mne hovori, ze sa mi smeje za chrbtom... Hoci to ani nebola pravda... Ked som sa na to pytala mami tak hovorila len: Oni ti len zavidia... resp. ked sa na teba nieto skaredo pozrie, tak mu vyplaz jazyk .))

Poradim ti: ked pojdes Von, daj si na usi sluchadka s dobrou hudbou, a okolie jednoducho ignoruj .)) A ked sa ti niekto zahladi na prsia, len si povedz: "Ha, chcel by si aj ty co? Sorry, tie su len moje .))"

Snad sa nebudes cely zivot schovavat len pre nejakych hlupych zavistlivcov .)