Akné v 25-ke som už zúfalá

Príspevok v téme: Akné v 25-ke som už zúfalá
Serena13

Ahojte potrebovala by som radu, od puberty mám problémy s akné,brala som HAK a upravilo sa to, ale odkedy som vysadila HAK je to stále horšie a horšie ale nechcem sa vrátiť k HAK.Bola som aj u kožnej, jej rada znela kúpte si v lekárni Sebium čistiaci gél - samozrejme mi to nepomohlo.Chcela by som radu, chcela by som aby mi kožná lekárka urobila krvné testy,môže ma odmietnuť???? ďakujem

Juditka40

laloa556 ano mozes koloidny zinok aj ine koloidne pripravky uzivat sucastne.Myslim ze tieto pripravky predavaju na koloidne.sk
Sama uzivam je to v pohode.

bejata

odporucam ti obratit sa na mgr. albertovu, myslim ze by mohla tvoj problem vyriesit. ja som bola u nej pred casom sice s inym problemom ale viem ze riesila aj akne. za opytanie nic nedas, kontakt na nu si najdes na internete.

janoo

serena13
su akne:uhry,pupence alebo vredy z kto-
rych si vytlacas biely hnis?
ak hej potom mas dost silno prekysleny
traviaci system,a do toho pijes silno
zasaditu potravinu sladke mlieko.kyseliny
sposobia ze sa sladke mlieko v traviacom
systeme zraza,cim vznikne zrazena hmota
ktorej sa chce telo zbavit,a zbavuje sa
jej cez pokozku.Skus na dlhsi cas obmed-
zit pitie sladkeho mlieka.Dufam ze ti to pomoze.

Serena13

Tak dnes som bola zase u kožnej, dala mi Zineryt, Skinoren a mala som si kúpiť Sebium Mousant čistiacu penu.Pýtala som sa na Aknenromin a nechcela mi ho dať, že to musím kombinovať s antikoncepciou a jej otázka hneď znela, že či som si čítala vedľajšie účinky toho lieku.Tak verím, že to je silný liek ale mne je už asi aj jedno, len nech mi to pomôže, inak aj tak mi ho nedala.

laloa556

ahojte,
chcem sa opýtať, čo sa týka koloidného zinku, môže sa brať spolu s antikoncepciou? alebo všeobecne s liekmi? nemôže ovplyvniť účinok lieku? ďakujem ;))