orechy

Laura1

Dobrý večer,my sme doma vyskúšali:naplnili sme poháre olúpanými orechami,/iba orechy a nič iné/a po uzavretí pohárov sme ich dali sterilizovať asi na lO minút pri teplote 85-9O st.C .Prešiel rok a orechy majú dobrý vzhlad i chuť . Čiže zaváranie"nasucho" bez nálevu .Tento tip sme dostali od známych .Skúste najskôr malé množstvo. Zdravím

zorkana

Ja som mala pomleté orechy dlhšie v mrazničke, keď som ich po čase vybrala, bolo ich cítiť za starým tukom. Keď do mrazničky, tak len na kratšiu dobu /1-2 mesiace/.

Vladimir :)

V igelitovom vrecúšku na suchom tmavom chladnom mieste. S pomletými sa toho už veľa nedá narobiť. Ak by neboli pomleté, dali by sa zmraziť, resp. nasucho opražiť, aby neoxidovali trans-mastné kyseliny, ale neviem, či to ide aj s pomletými...